Windows 11'den memnun musunuz?

Ben memnunum. Çıkmadan önce Insider olarak geçtim şimdi normal kullanıcı olarak devam ediyorum. Görünüşü ile de stabillik yönüyle de güzel.

Hocam size bir şey soracağım, bu Android uygulama desteğini şu an Insider'a katılmadan deneyimlemek mümkün değil mi? Çünkü ne Microsoft Store'da ne de resmi hiçbir kaynakta çıkış yapmadığını görüyorum (Amazon'un App Store'unu aradım o da mağazamda yok). Benim atladığım bir şey mi var?

Hocam size bir şey soracağım, bu Android uygulama desteğini şu an Insider'a katılmadan deneyimlemek mümkün değil mi? Çünkü ne Microsoft Store'da ne de resmi hiçbir kaynakta çıkış yapmadığını görüyorum (Amazon'un App Store'unu aradım o da mağazamda yok). Benim atladığım bir şey mi var?
Hocam Insider'da da Android desteği yok daha. Geçen sayfada attığım mesajda Android desteği için rehberler attım.
Buyurun:
Insider sürümünü kullanıyorum ve memnunum. Android uygulama desteği için bunlara bakabilirsiniz:

Yuvarlatılmış kenarlar yetti de arttı bile :D Sonuna kadar değdi bence.

Hocam Insider'da da Android desteği yok daha. Geçen sayfada attığım mesajda Android desteği için rehberler attım.
Buyurun:
Teşekkürler bunu görmüştüm. Yalnız iki sorum var;
-Bunun doğru yüklenmesi için sistemi ingilizce yapmak şart mı?
-Google Play Store'daki bütün uygulamalar var mı? Yoksa uygulama sayısı şu an sınırlı mı?

Teşekkürler bunu görmüştüm. Yalnız iki sorum var;
-Bunun doğru yüklenmesi için sistemi ingilizce yapmak şart mı?
-Google Play Store'daki bütün uygulamalar var mı? Yoksa uygulama sayısı şu an sınırlı mı?
İngilizce yapma şartı gibi bir şey yok diye biliyorum. Play Store'da normal Android'deki gibi çoğu uygulama vardır sanırım, bazı uygulamalar desteklenmeyebilir ama. Mesela Netflix gibi.

Arkadaşım konunun linkini atmış tam bende ona bakıyordum şu an :D

Windows 11'in altta ortada olan ikon grubunu StartAllBack yazılımı ile tekrar sol tarafa almak mümkün. Bence daha güzel oluyor, hem de daha verimli.

Birde Windows 11 sürücüsü olmamasına rağmen nVidia 4xx ve 5xx kartlar da Windows 10 driver'ı ile Windows 11'i kullanabiliyor bilginiz olsun!

Windows 11'in altta ortada olan ikon grubunu StartAllBack yazılımı ile tekrar sol tarafa almak mümkün. Bence daha güzel oluyor, hem de daha verimli.
Bunu Windows 11'in kendisinde de yapabiliyorsun zaten.
1649526597995.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı