Windows 11'den nefret etmek

RepoxK

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
3070 Mobile
İşlemci
I12700H
Ya bu ne iğrenç bir işletim sistemidir be arkadaş depolamaya bakmak zahmetli. Sürekli sistem hatası verip duruyor. Windows 10'a geri mi dönsem canıma gerçekten tak etti sistemine darboğaz yapar diyor arkadaşım ama bilgim yok. Ben Windows 10'a geçmek istiyorum lanet olsun Windows 11'den nefret ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende formatla 10 a döndüm ama ben seviyordum aslında 11 i görselden dolayı ama oyunlarda drop ortaya çıktı

Ya bu ne iğrenç bir işletim sistemidir be arkadaş depolamaya bakmak zahmetli. Sürekli sistem hatası verip duruyor. Windows 10'a geri mi dönsem canıma gerçekten tak etti sistemine darboğaz yapar diyor arkadaşım ama bilgim yok. Ben Windows 10'a geçmek istiyorum lanet olsun Windows 11'den nefret ediyorum.

Hangi arkadaşiniz darboaz yapar diyor hiç alakasi yok ister Windows 8.1 olsun ister Windows 11 olsun darboaz işlemcinin ekran kartina veya ekran kartinin işlemciye yetmemesi demektir.
Windows 10'a geçebilirsin.

Windows 11'in sistem darboğazı oluşturduğunu söylemek doğru olmaz. Windows 11, gelişmiş performans ve güvenlik özellikleri sunan bir işletim sistemidir. Ancak, bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşılamadığı durumlarda veya uyumsuz bir donanım veya yazılım bulunduğunda performans sorunları yaşanabilir.

Windows 11, belirli sistem gereksinimlerine sahip bir işletim sistemidir ve bazı eski donanımların veya düşük özelliklere sahip bilgisayarların uyumsuzluk sorunları yaşayabileceği bir gerçektir. Bu nedenle, Windows 11'e geçmeden önce, bilgisayarınızın gereksinimleri karşıladığından emin olmanız önemlidir. Microsoft'un resmi web sitesinde bu gereksinimleri kontrol edebilirsiniz.

Eğer bilgisayarınızın Windows 11 gereksinimlerini karşılamadığını düşünüyorsanız veya performans sorunları yaşıyorsanız, Windows 10'a geri dönmek bir seçenek olabilir. Windows 10, daha geniş bir donanım ve yazılım uyumluluğuna sahiptir ve stabilitesiyle bilinir.

Sonuç olarak, işletim sistemine geçiş yapmadan önce bilgisayarınızın gereksinimlerini kontrol etmek ve kendi deneyimlerinizi değerlendirmek önemlidir.

Windows 11'in sistem darboğazı oluşturduğunu söylemek doğru olmaz. Windows 11, gelişmiş performans ve güvenlik özellikleri sunan bir işletim sistemidir. Ancak, bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşılamadığı durumlarda veya uyumsuz bir donanım veya yazılım bulunduğunda performans sorunları yaşanabilir.

Chat GPT'den mi aldin çok bellide gelişmiş performasi görduk.

Windows 11 kullanan gördüğüm gibi direk soruyorum, çok karışık, çok kafa yoruyor nasıl kullanıyorsun?

Bence Arayüzü çok hoş ve kafa karışıklığı yaratmıyor alışma süreci uzun gelebilir sadece

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı