Windows 11'den nefret etmek

Hayatımda ilk defa 10 dakika içerisinde (battlefield 1 oynarken) 2 defa mavi ekran yedim. Ve oyunda sesler BIM'deki 20₺ lik kulaklık gibi geliyordu. Normalde de sesler eskisine nazaran çok kısık geliyordu. Windows 10'a döndüm. Her şey düzeldi. Kafam rahat. 🙂

Ya bu ne iğrenç bir işletim sistemidir be arkadaş depolamaya bakmak zahmetli. Sürekli sistem hatası verip duruyor. Windows 10'a geri mi dönsem canıma gerçekten tak etti sistemine darboğaz yapar diyor arkadaşım ama bilgim yok. Ben Windows 10'a geçmek istiyorum lanet olsun Windows 11'den nefret ediyorum.
Windows 10 daha iğrenç bence. Hem tarihi eser. Zaten 2 sene sonra dayatma ile 11'e geçecen. Niye uğraşıyon daha. Darboğaz işletim sistemiyle alakalı bir durum değil bu arada. Sorun ne ise konu aç ben yardım edeyim.

Windows 10 daha iğrenç bence. Hem tarihi eser. Zaten 2 sene sonra dayatma ile 11'e geçecen. Niye uğraşıyon daha. Darboğaz işletim sistemiyle alakalı bir durum değil bu arada. Sorun ne ise konu aç ben yardım edeyim.

Ya genel olarak ısınamadım sistemim kesinlike Windows 11'i yer geçer sağlam bir sistemim var fakat bilemiyorum çoğu uygulamada sorun veriyor deli oluyorum yani ısınamadım vallahi bilgisayarı kırasım geliyor.

Ya genel olarak ısınamadım sistemim kesinlike Windows 11'i yer geçer sağlam bir sistemim var fakat bilemiyorum çoğu uygulamada sorun veriyor deli oluyorum yani ısınamadım vallahi bilgisayarı kırasım geliyor.

Ve bilgisayarım Windows 10'da daha yüksek performans veriyordu 3070 I12700h 32 GB RAM laptopum var.

Hocam bir de sistemdeki bütün göremediğim dosyaları bulup silmemi sağlayan bir yer var mı? Dying Light 2'yi sildim fakat yer açılmamış

Son düzenleme:
Windows 11'de sorun yaşayanın ya sistemi çok eskidir, ya da bilgisayardan anlamıyordur. Çünkü sadece ve sadece Windows 10'un yeni bir sürümü sayılır. Fazlası değil. Çok abartıyorsunuz.

Görünüşü vs. sevmeseniz anlarım ama ilk başlarda hep öyle gelir. W7 çıkınca da XP XP diye tutturuyorlardı ne oldu herkes W7 geçti? Şuan da da W10'dalar ama hepsi W11 geçecek. Geriden geliyorsunuz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı