Windows 11'den Windows 10'a geçmeli mi?

Bende PC kapatırken mavi ekran veriyor yeniden başlatıyor sonra açılıyor öyle kapatıyorum. Bende 10'a geçmeyi düşünüyorum. 4-5 kere denk geldim.

Vallahi canavar gibi çalışıyor Windows 11.

1684133715603.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 Pro kullanıyorum, aldığım oyun içi bir yazılım DirectX hook sebebiyle çalışmıyor. 3050 Ti mevcut i5 12. nesil 12850 var. Windows 10'a düşmeli mi?

Hocam benim tavsiyem Windows 10 da kalmanızdır. Neden mi?
Daha stabil
Daha az kanyak kullanımı
Bir de tam oturmuş bir sistem olduğu için sürücüler vs. daha iyi

Elbette bana katılmayan arkadaşlar olacaktır... Ancak benim tavsiyem daima Windows 10

Gerçekten çok kez şans verdim, 10-15 kez işletim sistemi değiştim ama 11 aşırı berbat bir durumda. Ne zaman kursam hep ayni sorunlar. Burada da kaç kere postlara cevap yazdım yaptığı sorunları. Henüz kullanılabilir bir halde değil. Kesinlikle 10 kullanırım, tavsiye ederim.

Gerçekten çok kez şans verdim, 10-15 kez işletim sistemi değiştim ama 11 aşırı berbat bir durumda. Ne zaman kursam hep ayni sorunlar. Burada da kaç kere postlara cevap yazdım yaptığı sorunları. Henüz kullanılabilir bir halde değil. Kesinlikle 10 kullanırım, tavsiye ederim.

Sisteminiz nedir hocam? Bende tam tersi durum yaşandı da merak ettim. :)

Saygılarımla. 🌹

Sisteminiz nedir hocam? Bende tam tersi durum yaşandı da merak ettim. :)

Saygılarımla. 🌹

Masaüstü i3 10105F 16g RAM ve RX 6400.
Laptop i5 13500H 16 GB RAM ve RTX 4050.

İkisinde de aynı sorunlar mevcut. Gerek dosya sisteminin "yenile" butonuna basmadan yenilenmemesi, gerek güncellemelerin kurulmaması... Daha bir sürü küçü sorun var ancak bu ikisi en çok canımı sıkan oldu.

Masaüstü i3 10105F 16g RAM ve RX 6400.
Laptop i5 13500H 16 GB RAM ve RTX 4050.

İkisinde de aynı sorunlar mevcut. Gerek dosya sisteminin "yenile" butonuna basmadan yenilenmemesi, gerek güncellemelerin kurulmaması... Daha bir sürü küçü sorun var ancak bu ikisi en çok canımı sıkan oldu.

Enteresan, zira bahsettiğiniz sorunları yaşamadım. Ancak ilk mesajımda bahsettiğim üzere sisteme göre farklılık gösteriyor.

Laptoplarda daha düzgün çalışıyor W11 benim izlenimime göre Intel işlemcilerde...

Şanssızlık olmuş ustam. 🥀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı