Windows 11'den Windows 10'a nasıl geçilir?

Windows 11 ilk çıktığı zamanlar hemen geçiş yapmıştım ancak Windows 10'a göre ağır olduğunu düşünüyorum. Dosyalar kaybolmadan Windows 10'a geçmenin yolu nedir?
Kurtarma seçeneğinde Geri Dön diye bir ayar vardı. Ona tıklayarak dönebiliyordunuz. Eğer yükseltme yaparak geçtiyseniz geri dönebilirsiniz o ayar sayesinde. Eğer yükseltme yapmadan sıfırlama veya formatlama işi yaptıysanız geri döndüremezsiniz.

Hem sizlere tavsiyem USB belleğinize gerekli olan bilgileri kaydedip format atın. Fakat format atacağınız USB belleğe bilgilerinizi atmayın. Çünkü silinirler.

Yada bu rehberide deneyebilirsiniz.

Windows 11 ilk çıktığı zamanlar hemen geçiş yapmıştım ancak Windows 10'a göre ağır olduğunu düşünüyorum. Dosyalar kaybolmadan Windows 10'a geçmenin yolu nedir?

Öyle bir yol olduğunu hiç görmedim hocam ama Windows 10'a geçmenizi önermem çünkü yanlış değilsem ekim ayında desteği.
Kesiliyor.

Öyle bir yol olduğunu hiç görmedim hocam ama Windows 10'a geçmenizi önermem çünkü yanlış değilsem ekim ayında desteği.
Kesiliyor.

Alternatif yollar varmış kusura bakmayın.

Kesiliyor.

Alternatif yollar varmış kusura bakmayın.
Desteği kesilecek diye kullanılmayacak bir işletim sistemi değil Windows 10. Gayet desteği kesilse de halen kullanılır bir işletim sistemi bana göre.

Sisteminiz güncel ise W11 ile daha performanslı çalışacaktır Windows 10 yerine LTSC deneyebilirsiniz hocam o daha performanslı çalıştığını iddia ediyorlar

W11 LTSC

Sisteminiz güncel ise W11 ile daha performanslı çalışacaktır Windows 10 yerine LTSC deneyebilirsiniz hocam o daha performanslı çalıştığını iddia ediyorlar

W11 LTSC
LTSC nedir? Laptop kullanıyorum 10. nesil işlemcili 5. yılını dolduracak. Windows 10 ile beraber kullanırken daha hızlı gibi geliyordu o yüzden geri dönmek istiyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı