GTX 1050 Ti :D
Kilopat
Windows 11 ilk çıktığı zamanlar hemen geçiş yapmıştım ancak Windows 10'a göre ağır olduğunu düşünüyorum. Dosyalar kaybolmadan Windows 10'a geçmenin yolu nedir?

Kurtarma seçeneğinde Geri Dön diye bir ayar vardı. Ona tıklayarak dönebiliyordunuz. Eğer yükseltme yaparak geçtiyseniz geri dönebilirsiniz o ayar sayesinde. Eğer yükseltme yapmadan sıfırlama veya formatlama işi yaptıysanız geri döndüremezsiniz.Windows 11 ilk çıktığı zamanlar hemen geçiş yapmıştım ancak Windows 10'a göre ağır olduğunu düşünüyorum. Dosyalar kaybolmadan Windows 10'a geçmenin yolu nedir?
Windows 11 ilk çıktığı zamanlar hemen geçiş yapmıştım ancak Windows 10'a göre ağır olduğunu düşünüyorum. Dosyalar kaybolmadan Windows 10'a geçmenin yolu nedir?
Öyle bir yol olduğunu hiç görmedim hocam ama Windows 10'a geçmenizi önermem çünkü yanlış değilsem ekim ayında desteği.
Kesiliyor.
Desteği kesilecek diye kullanılmayacak bir işletim sistemi değil Windows 10. Gayet desteği kesilse de halen kullanılır bir işletim sistemi bana göre.Öyle bir yol olduğunu hiç görmedim hocam ama Windows 10'a geçmenizi önermem çünkü yanlış değilsem ekim ayında desteği.
Kesiliyor.
Alternatif yollar varmış kusura bakmayın.
LTSC sürümleri var 2032'ye kadar destek alan.Windows 10'a geçmenizi önermem çünkü yanlış değilsem ekim ayında desteği.
Kesiliyor.
Desteği kesilecek diye kullanılmayacak bir işletim sistemi değil Windows 10. gayet desteği kesilse de halen kullanılır bir işletim sistemi bana göre.
Desteği kesilecek diye kullanılmayacak bir işletim sistemi değil Windows 10. gayet desteği kesilse de halen kullanılır bir işletim sistemi bana göre.
Güvenlik güncellemesi almayacağı için çok risk oluşturur.Desteği kesilecek diye kullanılmayacak bir işletim sistemi değil Windows 10. Gayet desteği kesilse de halen kullanılır bir işletim sistemi bana göre.
LTSC nedir? Laptop kullanıyorum 10. nesil işlemcili 5. yılını dolduracak. Windows 10 ile beraber kullanırken daha hızlı gibi geliyordu o yüzden geri dönmek istiyordum.Sisteminiz güncel ise W11 ile daha performanslı çalışacaktır Windows 10 yerine LTSC deneyebilirsiniz hocam o daha performanslı çalıştığını iddia ediyorlar
W11 LTSC
Anti-virüsler var.Güvenlik güncellemesi almayacağı için çok risk oluşturur.
Windows 10 LTSC sürümlerini tavsiye ederim desteği devam ediyor onların.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.