Sistem AMD Ryzen 7 4700U, 16 GB RAM
Eski bilgisayarımda 8.1 yüklüydü ve o bilgisayarda çok iyi performans veriyordu. Şu an 8.1 kullanılır mı?
Hocam Windows 8.1 in kayıt defteri ayarından windows 10 gibi gösterme imkanı var mı? 3. parti uygulamaların çalışması için.Çoğu uygulamada desteği kesilecek. Windows 10 deneyin.
Hocam Windows 8.1'in kayıt defteri ayarından Windows 10 gibi gösterme imkanı var mı? 3. parti uygulamaların çalışması için.
Var ama kernel yüzünden çalışmaz.
Hayır, yapılabilir. Lakin internette çok az kaynak var bu konuda. Windows 8.1'i uygulamalara 10 olarak göstermek için biraz araştırma gerekiyor.
Konu hakkında araştırma yapıyorum. Birkaç şey buldum eğer ki ise yarar ise rehber şeklinde paylaşacağım.
Birkaç haftadır bende araştırıyorum fakat elle tutulur bir kaynak bulamadım. Hangi ayarları değiştirmemiz lazım kayıt defterinden?
Windows 10 güncelleme ve güvenlik açısından sıkıntı çıkartır mı Windows 11'e göre?Windows 10 daha iyi olur.
Windows 10 güncelleme ve güvenlik açısından sıkıntı çıkartır mı Windows 11'e göre?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.