Windows 11'e bence geçilmez

Windows 11 sorunlu. Siz bug yaşamıyorsunuz diye(fark etmiyorsunuz belki de ) insanların da yaşamayacağının garantisi yok. Ben 4-5 kez aralıklarla kurdum. Bilgisayarınız güçlüyse daha yavaş çalıştığının fark edebilirsiniz. Üstelik oyunlarda geç açılma, dosya gezgininde hala takılmalar var. Microsoft zaten 2022 de Windows 11'in performansının daha hızlı olacağını söyledi. Performans sorunlarını kabul ediyorlar. Ama nedense kullanan arkadaşlar hatasız, üst düzey performans alıyorlar :D en basit örnek olarak, CS:GO'da bile ciddi FPS kaybı mevcut ve geç açılıyor.
 
İyi o zaman sen geçme... Kim sana geç dedi ki? Sen hâlâ her güncellemesi olay olan Windows 10 u kullan. O değil de Win 98 dahil eli ayağı düzgün bir tane Windows yok piyasada hâlâ ona geçmem buna geçmem diyor millet... İsteyen istediğine geçer kime ne? Sırf konu açmış olmak için konu açmayın lütfen....
 
W10 dan geçtim ben beğendim şahsen laptop 8 yıllık olmasına rağmen W10'dan daha akıcı geldi. Tek sorun görev çubuğu aşırı büyük W10'daki gibi küçük görev çubuğu umarım gelir şimdilik gizle seçeneğiyle kullanıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı