Windows 11'e formatsız geçme

Format atarken diski yakmanız İMKANSIZ. Diskin bozulacağı varmış denk gelmiş demek ki. Ki disk yanmamıştır devre kartında sorun olmuştur. Bu konuyu bir kenara bırakırsak zaten bilgisayarınız destekliyorsa güncelleme olarak gelmesi lazım. Direk güncelleme ile geçebilirsiniz.

Format atarken diski yakmanız imkansız. Diskin bozulacağı varmış denk gelmiş demek ki. Ki disk yanmamıştır devre kartında sorun olmuştur. Bu konuyu bir kenara bırakırsak zaten bilgisayarınız destekliyorsa güncelleme olarak gelmesi lazım. Direk güncelleme ile geçebilirsiniz.

Bilgisayarım destekliyor ama güncelleme ile geçmeyi anlayamadım bir de disk yandı dediğim 970 Plus EVO 256 GB idi nasıl oldu anlamadım çok korkuyorum format atmaktan.

Bilgisayarım destekliyor ama güncelleme ile geçmeyi anlayamadım bir de disk yandı dediğim 970 Plus EVO 256 GB idi nasıl oldu anlamadım çok korkuyorum format atmaktan.
Format atmak ile bilgisayara oyun kurmak arasında disk açısından bir fark yok. İkisinde de veri kopyalıyor. Güncelleme ile geçme konusuda Windows Update'ye gelince zaten bilgisayarınız Windows 11 destekliyor. Geçmek ister misiniz gibi bir bildirim çıkıyor. Onu seçince otomatik Windows güncellemesi yapar gibi kuruyor.

Format'ın diskinizin bozulmasında bir etken olduğunu düşünmemekle beraber üstteki arkadaşın dediği gibi bozulacağı varmış üstüne denk gelmiş olduğunu düşünüyorum.

Geçiş konusunda ise ben her zaman temiz kurulumdan yanayım. Çünkü upgrade'lerde bazı arkadaşlarım sürücü problemleri yaşadılar.

Format atmak ile bilgisayara oyun kurmak arasında disk açısından bir fark yok. İkisinde de veri kopyalıyor. Güncelleme ile geçme konusuda Windows Update'ye gelince zaten bilgisayarınız Windows 11 destekliyor. Geçmek ister misiniz gibi bir bildirim çıkıyor. Onu seçince otomatik Windows güncellemesi yapar gibi kuruyor.

Peki hocam neden bozulmuş olabilir ben format atarken Windows yüklenirken Windows kaynağa ulaşamadı diyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı