4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 9 Ekim 2021 #1 361370 dedi: Dosyalar ve programlar yükseltilirken zarar görmez. Genişletmek için tıkla... Yani ben şimdi 11'e geçersem hala her şey yerinde durur yani?
361370 dedi: Dosyalar ve programlar yükseltilirken zarar görmez. Genişletmek için tıkla... Yani ben şimdi 11'e geçersem hala her şey yerinde durur yani?
Çözüm Recep Baltaş 9 Ekim 2021 401533 dedi: Korunup yükseltirsek ne olur ki? Genişletmek için tıkla... Veriler silinmez, korunur. Yani evet, durur. Yükseltme aracını da kullansan, ISO'daki Setup.exe'yi de çalıştırsan korunur. Videosu da geliyor...
401533 dedi: Korunup yükseltirsek ne olur ki? Genişletmek için tıkla... Veriler silinmez, korunur. Yani evet, durur. Yükseltme aracını da kullansan, ISO'daki Setup.exe'yi de çalıştırsan korunur. Videosu da geliyor...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 9 Ekim 2021 #2 401533 dedi: Korunup yükseltirsek ne olur ki? Genişletmek için tıkla... Veriler silinmez, korunur. Yani evet, durur. Yükseltme aracını da kullansan, ISO'daki Setup.exe'yi de çalıştırsan korunur. Videosu da geliyor... Artı 3 Eksi Çözüm
401533 dedi: Korunup yükseltirsek ne olur ki? Genişletmek için tıkla... Veriler silinmez, korunur. Yani evet, durur. Yükseltme aracını da kullansan, ISO'daki Setup.exe'yi de çalıştırsan korunur. Videosu da geliyor...
KS KS 4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 9 Ekim 2021 #3 Recep Baltaş dedi: Veriler silinmez, korunur. Yani evet, durur. Yükseltme aracını da kullansan, ISO'daki Setup.exe'yi de çalıştırsan korunur. Videosu da geliyor... Genişletmek için tıkla... Direkt güncelleme gibi yani. Sabırsızlıkla bekliyorum. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Veriler silinmez, korunur. Yani evet, durur. Yükseltme aracını da kullansan, ISO'daki Setup.exe'yi de çalıştırsan korunur. Videosu da geliyor... Genişletmek için tıkla... Direkt güncelleme gibi yani. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.958 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ekim 2021 #4 401533 dedi: Direkt güncelleme gibi yani. Sabırsızlıkla bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten güncelleme yapar gibi ayarlar uygulamasından yüklüyorsunuz. Güncelleme yapmayı bilen herkes yapabilir. Artı 0 Eksi
401533 dedi: Direkt güncelleme gibi yani. Sabırsızlıkla bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten güncelleme yapar gibi ayarlar uygulamasından yüklüyorsunuz. Güncelleme yapmayı bilen herkes yapabilir.
K kanfur Megapat Katılım 13 Mayıs 2015 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #5 Recep Baltaş dedi: Veriler silinmez, korunur. Yani evet, durur. Yükseltme aracını da kullansan, ISO'daki Setup.exe'yi de çalıştırsan korunur. Videosu da geliyor... Genişletmek için tıkla... windows uptade güncellemesi ile yükseltmenin daha sağlıklı oalcağını düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?sistemim destekliyor yazısı geldi ama 1 haftadır güncelleme gelmedi nedeni ne olabilir? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Veriler silinmez, korunur. Yani evet, durur. Yükseltme aracını da kullansan, ISO'daki Setup.exe'yi de çalıştırsan korunur. Videosu da geliyor... Genişletmek için tıkla... windows uptade güncellemesi ile yükseltmenin daha sağlıklı oalcağını düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?sistemim destekliyor yazısı geldi ama 1 haftadır güncelleme gelmedi nedeni ne olabilir?
Burakk235 Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #6 Evet uygulamalar ve veriler yerinde durur. Artı 0 Eksi