Windows 11'e geçilir mi?

Aylardır W11 kullanıyorum şu ana kadar bir hatayla karşılaşmadım, siz hangi hatalarla karşılaştınız?

Benim bilgisayarım Windows 11 kaldırmıyor ancak her yerde görüyoruz. En basit örnek Valorant oynarken TPM 2.0 hatası var. İnternette görüyoruz. Yeni bir işletim sistemi, tam hazır değil.

Bu sistem için en ideal işletim sistemi Windows 8.1 Windows tarafında. SSD'niz olmadığı için Windows 11 veya Windows 10'u kullanmanızı önermem.
Bilgsayarım Windows 8.1 ile uyumlu değil.
Sürücüler yanlızca Windows 7 ve Windows 10 için var.
Benim Bilgisayarım da Windows 7 kurulumu başlatınca kurulum açılmıyor.
1651997833613.png

Bilgsayarım Windows 8.1 ile uyumlu değil.
Sürücüler yanlızca Windows 7 ve Windows 10 için var.
Benim Bilgisayarım da Windows 7 kurulumu başlatınca kurulum açılmıyor.
Eki Görüntüle 1381804
Orijinal sitesinden mi driverları yüklediniz ?
Sistemdeki işlemci sadece Windows 10 desteği sunuyor. Windows 8.1 kurulursa güncelleme yapılamaz ve "unsupported hardware" hatası verir. Ancak bir araç ile bu kısıtlama aşılabilir. :)

Konuya gelecek olursak, ne kadar işlemciniz desteklemese de Windows 8.1 daha mantıklı olacaktır. Veya şu anda sanırım Linux kullanıyorsunuz, bence kullanmaya devam edin. Çünkü sisteminizde SSD yok ve muhtemelen 7200 RPM HDD de yok. 5400 RPM HDD ile Windows 10 ve 11 çok ağır çalışıyor. Bitmek bilmeyen %100 disk kullanımı sorunu ile baş etmeye değmez. Eğer illaki Windows 10 veya 11'e geçmek istiyorsanız bir SSD almanızı öneririm. Bu saatten sonra 2.5" 7200 RPM HDD alınmaz.

Hatta şu an baktım, 1 TB 5400 RPM 2.5" sabit diskler bile 800-900 TL fiyat ile satılıyor. Ben SanDisk Ultra 3D 2.5" SATA 500 GB SSD'yi bu haftanın başında yapılan bayram indirimi ile 809 TL'ye aldım. Şu anda da Samsung 870 EVO 500 GB SSD Amazon.com.tr'de 933 TL'ye satılıyor. Bu saatten sonra HDD'ye yatırım yapmayın.

Doğru bilgi için sağ olun hocam :)

Laptopum ile beraber windows 10 vardı windows 11 e geçtim bir sorun yoktu ama geri windows 10' a döndüm bir fark görmedim açıkcası 10 ile arasında, hız vs. aynı her şeyi aynı sadece 70 lik kadına makyaj yapmışlar gibi.

Selamlar, sizce Windows 11'e bu gün geçilir mi?
Bilgisayarım Windows 11'i desteklemiyor ancak ben ilk çıktığı zaman yüklemiştim, bayağı kötüydü.
Sizce şimdi geçmek mantıklı mı? İlk deneyimlerim ile tamamlanmadığını gördüm sizce şimdi nasıldır?
Bilgisayar özellerim orta yani bi' iş bilgisayarı. 2019'da almıştım ancak Microsoft uyumlu değil diyor.
Ben olsam geçmem şahsen windows 10 kullanıcısı olarak hiç hoşuma gitmedi görüntü anlamında

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı