Windows 11'e geçilir mi?

zero7jackie

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650
i5-12450H
16GB RAM
RAM
16 GB / 3200MHZ
SSD veya HDD modeli
Samsung SSD modeli tam bilmiyorum
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
i5-12450H
2 yıldır Windows 10 kullanıyorum ve 11'i gördükçe geçme isteğim artıyor, UI tasarımı beni bayağı çekti. Ama bilgisayarı tamamen oyun oynamak için kullandığım için performansımın düşmesini istemiyorum. Sistem özelliklerini belirttim, geçilir mi geçilmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçebilirsin, sıfırdan kurulum yaparsan daha sağlıklı olur. Performans konusunda da endişe edersen bu konu hakkında yazdığım bir rehber onu uygulayabilirsin;

Ben de dün geçtim hocam baya seri oyuna da girdim sorun yaşamadım ama nedense güncellemeden midir nedir ekran gidip geliyor bazen. Ben hala tam olarak hazir olduğunu düşünmüyorum.

Ben de dün geçtim hocam baya seri oyuna da girdim sorun yaşamadım ama nedense güncellemeden midir nedir ekran gidip geliyor bazen. Ben hala tam olarak hazir olduğunu düşünmüyorum.
buna baktım şimdi 24h2 ile alakalıymış böyle sorunlar galiba ben 23h2 indirmeyi planlıyorum

Geçebilirsin, sıfırdan kurulum yaparsan daha sağlıklı olur. Performans konusunda da endişe edersen bu konu hakkında yazdığım bir rehber onu uygulayabilirsin;

mevcutta superlite sürümü kullanıyorum kontrol edicem windows 11 için var mı başka, teşekkür ederim

peki isoyu yazdırırken ntfs mi tercih etmeliyim fat32 mi ?
usbim 32 gb

buna baktım şimdi 24h2 ile alakalıymış böyle sorunlar galiba ben 23h2 indirmeyi planlıyorum

mevcutta superlite sürümü kullanıyorum kontrol edicem windows 11 için var mı başka, teşekkür ederim

peki isoyu yazdırırken ntfs mi tercih etmeliyim fat32 mi ?
usbim 32 gb
Bilmiyordum hocam ya keske bilseydim kurmazdim🥲 kac yil oldu hala oturtamadilar su sistemi.

Oyun performansı olarak arada bir fark olduğunu düşünmüyorum. Deneyimlerime göre Windows 11 sıkıntılı bir işletim sistemi. En az dört ya da beş kez yükledim, yine de istediğim performansı alamadım.

Daha dün 10'dan 11'e geçtim CS2 de benchmark testi yaptığımda 15 FPS civarı artış yaşadım belki optimizasyonla alakalı da olabilir. Şu ana kadar da genel anlamda hiçbir sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı