Windows 11'e geçilmeli mi?

Musaates34

Centipat
Makaleler
1
X500.png

Arkadaşlar kolaylıklar.

Geçen gün PC arıza yaptı gittim sordum anakart yanmış ben de yaptırmak istemedim açıkçası. Tamire de garanti vermiyorlar. Sonra tekrar arıza çıkarır diyorlar riske girmedim. Yeni PC daha mantıklı geldi yukarıdaki PC'den aldım Nirvana X500. eski PC Windows 8'di 10'a çevirdim. Ondan dolayı da takılmadım Windows 10 sürümü de iyiydi. Güvenlik açısından da 10. sürümde Microsoft Defender vardı virüs programına gerek kalmıyordu. Arkadaşlar arasında konuşurken de bana Windows 11 çıkacağını söyledi. 8 ve 10'dan gayet memnunum ama 11 yüklemeli miyim? Yoksa 10'da kalınır mı?

Bir arkadaş yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Bilgili arkadaşları bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 bence şimdilik yüklenmez çünkü daha çok yeni bir işletim sistemi çok fazla açığı var performans kayıpları vesaire yaşayabilirsiniz Windows 10 da kalmanız en iyisi olacaktır.

Eki Görüntüle 1148853

Arkadaşlar kolaylıklar.

Geçen gün PC arıza yaptı gittim sordum anakart yanmış ben de yaptırmak istemedim açıkçası. Tamire de garanti vermiyorlar. Sonra tekrar arıza çıkarır diyorlar riske girmedim. Yeni PC daha mantıklı geldi yukarıdaki PC'den aldım Nirvana X500. eski PC Windows 8'di 10'a çevirdim. Ondan dolayı da takılmadım Windows 10 sürümü de iyiydi. Güvenlik açısından da 10. sürümde Microsoft Defender vardı virüs programına gerek kalmıyordu. Arkadaşlar arasında konuşurken de bana Windows 11 çıkacağını söyledi. 8 ve 10'dan gayet memnunum ama 11 yüklemeli miyim? Yoksa 10'da kalınır mı?

Bir arkadaş yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Bilgili arkadaşları bekliyorum.
Evet geçilebilir ama günlük bilgisayarı çok kullanan biri iseniz pek önermem. Çünkü yazılımda küçük de olsa hala bir sürü hatalar var. Ama çok meraklı iseniz Windows 11'e, isterseniz sanal makineden kurup deneyebilirsiniz. Ama şuanlık Windows 11'e geçmek çok erken gibi. Çünkü daha doğru düzgün Driver çıkmadı Windows 11 için. Bu yüzden biraz daha bekleyip RTM sürümünü kurmanızı öneririm. Zaten RTM sürümüne az kaldı sanırım.

Günlük bilgisayarımda kullanıyorum sürekli karşılaştığım bir bug var ama hafif bir şey ondan bir şey olmaz ama gecen bir oyuna girerken PC çöktü yani imkansız RTX 2060'li sistemin çökmüş olması imkansız bir şey Windows kaynaklı büyük ihtimal ve ben geri Windows 10 geçeceğim Windows 11 daha güzel dursada henüz çok eksiği var o yüzden karar sizin.

Dostum merhaba. Geçmiş olsun ve hayırlı olsun :). Kendini hiç kasma kafan rahat olsun. Windows özelliklere bakınca kendini geliştirdi aslında artık PC de telefonlar gibi rahat kullanımı olacak. Windows 10 sürümünde güvenlik sağlamdı ama Windows 11'de iki katına çıkmış durumda. Şu videoda detaylar mevcut;
www.youtube.com/watch?v=VILX58qlzSo

Hocam geçin derim. Pişman olmazsınız. 1.5 aydır Windows 11 kullanıyorum ve hiç bir şekilde hata, bug vs karşılaşmadım. Bu zevki almanız için bir an önce geçmenizi tavsiye ediyorum.

Bende çok bug vardı. Bir gün kullandım sonra temiz kurulumla Windows 10 geçtim. İlk bug ekranım gidip geldi gidip geldi gidip geldi sonra düzeldi hayatımda en korktuğum zaman buydu. Sonra arayüzde bir süre sonra kasmalar başladı. Oyunda FPS düşmesi yaşadım. Bu dediğim olaylar bir günde oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı