Windows 11'e geçilmeli mi?

Bu sorunun cevabı işlemci ekran kartı gibi donanımlarınla uyumlu çalışması ile ilgili. Şu an için tüm donanımlarda performanslı çalışmıyor. Benim pc de performans sorunu yok ama senin pc de olmayacağı anlamına gelmez. Garanti olsun iyi olsun diyorsan stabil hale gelmesini bekle.
 
Deneyin hocam eğer ki sıkıntı yaşarsanız geri dönün. Ben şu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım desem yalan olur. :D Geçen gün küçük bir bug ile karşılaştım hepsi o kadar. Ekran görüntüsüne görüldüğü gibi bazı harfler gözükmedi bende restart attım düzeldi.
unknown.png
 
Bu konuyu açmaktan bıkmadınız mı yaw? Windows 10 a geçtin mi? Daha öncede yazdım Microsoft stabil olan işletim sistemi sevmez. Windows bile 7 daha tam olamadı millet Windows 10 a geçti. Her güncellemesi olay olan Windows 10 a kimsenin lafı yok ama Windows 11 e geçmeyin tellalı doldu ortalık... Altı üstü Windows yaw geç gitsin işte neden soruyorsun... Nasıl olsa 5 yıllık bir güncelleme sürecinde kepazelikleri asla son bulmayacak bir işletim sistemi içinde boğuşup gideceksin. Tam Windows 11 iyi oldu demeye yakınken 12 çıkacak ve yine u gereksiz soru forumları dolduracak "Windows 12 ye geçmeli miyim?" 😀... Elindeki pc destekliyorsa geç, kullan... Eğer memnun olmazsan dön geriye. Sanki hayat memat meselesi...
 
Arkadaşlar ben geçtim Windows 11'e şu anlık iyi gidiyor 2 gün önce yüklemiştim Valorant'ta sıkıntı yaşamıştım çözdüm TPM 2.0 açıktı ama Secure Boot açamamıştım açamayanlar için çözümünü yazdım Çözüldü: MSI A320M-A Pro Max Secure Boot açılmıyor Windows 10 la aynı aşırı fazla farklılık yok ama görünüş olarak değişmiş ve çok güzel olmuş kasma vb. şeyler yok hatta hızlandı diyebilirim dosyalara uygulamaya girerken bir şeylere girme hızı arttı sadece kozmetik olarak değişmiş yani geçsenizde olur geçmesenizde ama ben beğendim hata ile ilgili şeylerle karşılaşmadım mavi ekran vb. şeylerde yok oyunlardaki FPS ise aşırı fazla değişti diyemem ama Valorant'ta 140 FPS alırken 150'ye çıktı bazı Cyberpunk 2077 65 FPS iken 68 oldu çok fazla bir artış yok ama akıcılığı güzel bazılarında sıkıntı çıkabiliyor ama benim şansıma şu an çok iyi :) işlemci: AMD Ryzen 5 1600 AF ekran kartı: RTX 2060 RAM kullanımı ise benim 16 GB çift kanal RAM'e sahibim chorome da 6 tane sekme açık ve arka plan da platformlar çalışıyor 6 GB RAM kullanıyor geçtiniz diyelim sıkıntı yaşarsanız Windows ayarlarından kurtarmadan 10 gün içinde Windows 10'a dönebilirsiniz iyi forumlar.
 
Ben de geçtim. Bir sıkıntı yok. Hatta performans artışı bile aldım. Rahatsız edici düzeyde buglar da yok. Tasarımı da güzel. İsterseniz bir deneyin olmadı, beğenmediniz geri dönersiniz eski işletim sistemine.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı