Windows 11'e geçilmeli mi?

Gecikmeleri, FPS dususlerini, animasyonlarda kasmalari, yuksek RAM, Disk ve CPU kullanimini ve depolama alanin isgalini sorun olarak gormuyorsun o zaman XD.
Neden bu kadar gömdüğünüzü anlamıyorum açıkcası ben de uzun zamandır windows 11 kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım hatta son güncelleme ile çok sağlam oldu, sorun yaşamayan sorun yaşamıyor memnundur. Sorun yaşayanda tek tıkla windows 10'a geri dönebiliyor zaten. Sanki windows 11 ilk çıktığında kullanıp bir daha bakmamış gibi konuşuyorsunuz son güncellemeler baya stabil çünkü.
 
Neden bu kadar gömdüğünüzü anlamıyorum açıkçası ben de uzun zamandır Windows 11 kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım hatta son güncelleme ile çok sağlam oldu, sorun yaşamayan sorun yaşamıyor memnundur. Sorun yaşayanda tek tıkla Windows 10'a geri dönebiliyor zaten. Sanki Windows 11 ilk çıktığında kullanıp bir daha bakmamış gibi konuşuyorsunuz son güncellemeler bayağı stabil çünkü.

Stabil mi 🗿. Umarım ironidir. Özellikle 22H2'ye stabil demiş.
 
Merhaba tekrardan, Windows 10'da mı kalsam yoksa Windows 11'e mi geçsem diye çok kararsız kaldım.
Kendim hakkımda konuşayım son güncelleme ile bilgisayar hızlandı oynayamadığım oyunda (fps drop sebebiyle) şuan neredeyse rahatlıkla oynuyorum.Sizde öyle olur mu bilemem ama bana kalırsa geçilebilir , ama beğenmezseniz geri dönmek için windows.old klasörünü 5-6 gün tutun.

O zamanlar onlar kahin. Cunku Windows 11 bugludur.


Bir kere 2-3 FPS artisi bazi oyunlarda oluyor ama bazi oyunlarda da Windows 10 yuksek FPS veriyor.

Diger bir konuda ani FPS dususleri. Windows 11'de, arka planda bir suru gerek duymadigimiz islemler calisiyor ve bunlar islemciyi, Rami ve diski darliyor. Bu nedenle bir suru ani FPS dususu oluyor. Bu da oyun deneyimini zaten Windows 10'a gore kotu yapiyor.

Windows 11 su an icin kotudur.
Hocam ben hiçbir sorun yaşamadım neden insanlar bu kadar sorun yaşıyor anlamış değilim acaba ben birşey mi yaptım bilgisayara , yanlış sürümü mü indirdim.Windows 11 değil de başka birşey mi kullanıyorum.
 
Fanboy olmaya hiç gerek yok.
Neyi zorluyorsun anlamadım. Bir de fanboy demişsin. Windows 10 fanboyu olmuşsun bile. Sen sorun yaşadın diye veya memnun değilsin diye diğer insanlarda da aynı olmak zorunda değil. Biz 11'de rahatça işimizi görüyoruz, bu kadar fanboyluğun anlamı yok. Sen 10 kullan kimsenin umrunda değil.
 
+ olarak bana göre 11 10 dan daha iyi 8.1 den kötü 7 ile kapışabilir.Kendi deneyimimi söylüyorum bana göre en iyi işletim sistemi 8.1'dir fakat 11 de hiç fena değil.7 best demeyin ben kullandım zamanında performans olarak iyi fakat görünüş olarak hiç beğenmiyordum.İşimi görme konusunda 2017-2018 arasına kadar rahatlıkla işimi gördü.
 
Neyi zorluyorsun anlamadım. Bir de fanboy demişsin. Windows 10 fanboyu olmuşsun bile. Sen sorun yaşadın diye veya memnun değilsin diye diğer insanlarda da aynı olmak zorunda değil. Biz 11'de rahatça işimizi görüyoruz, bu kadar fanboyluğun anlamı yok. Sen 10 kullan kimsenin umurunda değil.

Aynen kanka :D. Çok komik çocuksun sorunlu yazılımı ifşa edince Windows 10 fanboyu oluyorum aynen :D. Çok komiksin ama böyle yapmaya devam et gram umurumda değilsin sadece gülüp geçiyorum ayrıca Windows 10'dan da gayet memnunum. Windows 11'den 10'a geçtim aşırı rahatladım bu kadar mı fark eder :). Afazi birisini takmayacağım. Gerçek hayatta ki arkadaşlarına sabır diliyorum.
 
Aynen kanka :D. Çok komik çocuksun sorunlu yazılımı ifşa edince Windows 10 fanboyu oluyorum aynen :D. Çok komiksin ama böyle yapmaya devam et gram umurumda değilsin sadece gülüp geçiyorum ayrıca Windows 10'dan da gayet memnunum. Windows 11'den 10'a geçtim aşırı rahatladım bu kadar mı fark eder :). Afazi birisini takmayacağım. Gerçek hayatta ki arkadaşlarına sabır diliyorum.

İkiniz de boş kavga ediyorsunuz , over adlı arkadaşımızın ya bilgisayarı desteklemiyor ya da kullandığı sürüm sıkıntılıdır onun dışında bazı bilgisayarlarda kötü çalışabilir , ama sizin de arkadaşın olgunluğuna laf atmanız da doğru değil onun da öyle demesi hiç doğru değil.
 

Geri
Yukarı