Windows 11'e geçilmeli mi?

İkiniz de boş kavga ediyorsunuz, over adlı arkadaşımızın ya bilgisayarı desteklemiyor ya da kullandığı sürüm sıkıntılıdır onun dışında bazı bilgisayarlarda kötü çalışabilir, ama sizin de arkadaşın olgunluğuna laf atmanız da doğru değil onun da öyle demesi hiç doğru değil.

Evet dostum 3060 Ti ekran kartı, i51400F işlemcili ve B560 bilgisayarım var hayalinde bile göremeyeceğin bilgisayar ve kesinlikle desteklemiyordur kanka sende haklısın.
 
2 işletim sistemi için böyle bi kavgaya değmez arkadaşlar yapmayın.
Kavga etmiyorum sorun yaşamadım benim deneyimim iyi dediğim için fanboy dedi durduk yere oysa iyi deneyim yaşadığımı anlatmaya çalışırken konuyu nerelere çekiyor. "Gerçek hayatta ki arkadaşlarına sabır diliyorum." demesi zaten olgunluğunu belli ediyor onun için söylemiştim olgunlaş diye sonrasına ise profil fotoğrafım yüzünden de laf yedim. Baksana sana bile alaycı bir tavırla konuşuyor. Neyse kendisini işletim sistemi uzmanı olarak görmeye devam edebilir perfomansı iyi olanlar söylüyor zaten olmayanlarda söylüyor konu sahibi arkadaş bir seçim yapar olur biter.
 
Evet dostum 3060 Ti ekran kartı, i51400F işlemcili ve B560 bilgisayarım var hayalinde bile göremeyeceğin bilgisayar ve kesinlikle desteklemiyordur kanka sende haklısın.
Hayalinde bile göremeyeceğim bilgisayar demen çok yanlış bilgisayarınla hava atmanızı hiç önermiyorum iş bilgisayarımın içinde threadrippper işlemci var bu sebeple boş hava atmayın.Desteklemiyor olabilir demişim veya bazı bilgisayarlarda sorun çıkarabiliyor demişim ben sizin bilgisayarınızın desteklemediğini söylemedim.
 
Kendim hakkımda konuşayım son güncelleme ile bilgisayar hızlandı oynayamadığım oyunda (fps drop sebebiyle) şuan neredeyse rahatlıkla oynuyorum.Sizde öyle olur mu bilemem ama bana kalırsa geçilebilir , ama beğenmezseniz geri dönmek için windows.old klasörünü 5-6 gün tutun.


Hocam ben hiçbir sorun yaşamadım neden insanlar bu kadar sorun yaşıyor anlamış değilim acaba ben birşey mi yaptım bilgisayara , yanlış sürümü mü indirdim.Windows 11 değil de başka birşey mi kullanıyorum.
Sizler boştayken yüksek Ram, CPU, Disk kullanımını sorun etmiyorsunuz da ondan. Ayrıca gecikmeleri, animasyon kasmalarını, donmalarını ve oyunlarda ani ve sıklıkla oluş FPS düşüşlerini de sorun etmiyorsa benziyorsunuz :D.
 
Hayalinde bile göremeyeceğim bilgisayar demen çok yanlış bilgisayarınla hava atmanızı hiç önermiyorum iş bilgisayarımın içinde threadrippper işlemci var bu sebeple boş hava atmayın. Desteklemiyor olabilir demişim veya bazı bilgisayarlarda sorun çıkarabiliyor demişim ben sizin bilgisayarınızın desteklemediğini söylemedim.

Olabilir diye bir kelime göremiyorum cümlende :). Şu anki kullandığım ofis bilgisayarımda bile TPM var ama TPM yok yazmış cidden komik.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20221107_154455.jpg
    IMG_20221107_154455.jpg
    200 KB · Görüntüleme: 21
Sizler boştayken yüksek Ram, CPU, Disk kullanımını sorun etmiyorsunuz da ondan. Ayrıca gecikmeleri, animasyon kasmalarını, donmalarını ve oyunlarda ani ve sıklıkla oluş FPS düşüşlerini de sorun etmiyorsa benziyorsunuz :D.
Bende öyle sıkıntılar olmadı disk kullanımı az ram kullanımı konusunda windows 10'a göre daha fazla fakat öyle sıkıntı olacak bi durumda değil , benim bilgisayarda gecikmeler yaşanmıyor , fps dropları da dediğim gibi windows 10'da varken 11 de yok.
 
Dell G5 SE laptop ile, Windows 11 22H1 sürümünde Windows 10'a nazaran açık ara daha iyi oyun performansı alıyorum. Özellikle CPU Intensive rekabetçi oyunlarda 50 60 FPS'e kadar fark ediyor. (ikişer kere farklı Windows 10 sürümleriyle kıyasladım test ettim özellikle)
 
Sizler boştayken yüksek RAM, CPU, disk kullanımını sorun etmiyorsunuz da ondan. Ayrıca gecikmeleri, animasyon kasmalarını, donmalarını ve oyunlarda ani ve sıklıkla oluş FPS düşüşlerini de sorun etmiyorsa benziyorsunuz :D.

Boş ver ya 10 FPS olsa da bilgisayardan duman da çıksa, RAM'ler halay da çekse en güzel işletim sistemi daima Windows 11 (!).
 
Ya bilgisayarı desteklemiyor ya da kullandığı sürüm sıkıntılıdır demişim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı