Windows 11'e geçilmeli mi?

Thread director, 13400F gibi hibrit mimarili Intel işlemcilerde bulunan ve uygulamaların iş yüklerinin işlemcinin doğru çekirdeklerine verilmesini ve bu sayede watt başına performansın iyileştirilmesini sağlar.

Fakat bu özellik sadece Windows 11 altında mükemmel çalışıyor. Windows 10'da %100 destek yok. Yani tam olarak optimize değil. Windows 11'de ise Microsoft ve Intel tarafından yapılan çalışmalar sayesinde optimize şekilde çalışıyor.

Yükseltiyorum o zaman.
Flashıma rufuslayıp kuruyorum o zaman sisteme.
He bir de bunun için ayrı bir uygulama yüklememe gerek var mı?

Yükseltiyorum o zaman.
Flash belleğime Rufus ile ISO'yu yazıp kuruyorum o zaman sisteme.
Eğer memnun kalmazsanız zaten Windows 10'a tekrar geri dönebilirsiniz. O yüzden o konuda pek bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Bir yıldır 11 kullanıyorum ve 10 bana Windows XP gibi gözükmeye başladı. Bence 11 daha güzel gözüküyor. Performans düşüşü yaşamamıştım.

Selam bugün Windows 10 olan PC'me güncelleme geldi güncellerken bir şey fark ettim üstte.

Eki Görüntüle 2071360

Bu vardı ve sorumu soruyorum.
Acaba Windows 11'e yükseltmeli miyim?

İşlemci =13400F
Ekran kartı = RTX 4070.
Anakart =ASUS Prime B660M k
RAM = 2x16 32 GB 3600MHz RAM.

Bende 13400F 4070 kullanıyorum Windows 10 kullanıyordum direkt yükseltme yapmadım temiz kurulum yaptım ben şahsen beğendim biraz karışık ama alışınca güzel

Windows 11'e geçme kardeş. Şu sağ alttaki ses aygıtlarının olduğu yerle başım dertten kurtulmadı. Basıyorum 2-3 saniye bekletiyor, sonra geliyor menüler. Kulaklıktan bir ses geliyor bir gelmiyor fln. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Yok ben beğenmedim. Geçmeye değecek bir şey yok ayrıca.

Ben 2 gün önce 14 yıllık laptopdan 10'a geçtim sanki bana kasıyor gibi geldi 11 de bunlar olmuyordu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı