Windows 11'e geçilmeli mi?

Hocam betadan beri Windows 11 deyim en ufak sorun yok emin olabilirsiniz saygımı bozmak istemiyorum asla ama sorunlu diyenler aklından şüphe etmeli cidden Windows 10'a geçtim PC kasmaya başladı ciddi şekilde hatta onunla ilgili konu bile açtım güvenin bana Windows 11 daha iyi belki de PC hangi işletim sistemine alışmışsa onda iyidir ama Windows 11 sorunsuz.

Sistem ne.
Hocam iyi bir sey olsa cogu insan kullanirdi.

Hocam sen Windows Update kısmından 11'e geç eğer beğenmezsen 1-5 gün içerisinde tekrar dönme şansı veriyor öyle yap sen.

Teşekkürler hocam deneyeceğim şimdi.

Sistemi daha stabil kullanıyor ve çok daha hızlı ( oyun konusunda sadece Valorant TPM 2.0 sıkıntısı vardı eskiden, artık yok ) 16 RAM Ryzen 5 3500X, RTX2060.

Windows 11'de görev çubuğu küçülmüyor.
Masaüstü sağ tıklayınca menü geç geliyor.
Klasör geçişleri yavaş.
Hem eski hem yeni menüler var ortaya karışık çorba gibi.
Animasyonları çok kasıntı.
TPM saçmalığı ayrı bir dert.

Ben görsellik için Windows 11 kullanıyordum. Şu an oyun oynamak için tekrar Windows 10 geçtim.

Oyun falan oynayacaksan Windows 10, sosyal medya ve film ve diğer işler için Windows 11 öneririm.

Hocam Windows 12 çıktığındada Windows 11'e saracaksınız ve yavaşlıkla hiçbir ilgisi yok 2 gün sonra size özel olarak video atacağım bakalım kasma var mı?

Hocam iyi bir şey olsa cogu insan kullanirdi.

Çoğu insanın PC'si kötü ya da kullanmadığını nereden biliyorsunuz ya kuramıyorlar ya sadeliği seviyorlar Windows 11 işte adı üstünde Windows 10'un bir üstü güncelleme falan hani yenilik gösterişlik.

Hocam iyi bir şey olsa cogu insan kullanirdi.

Çoğu insanın PC'si kötü ya da kullanmadığını nereden biliyorsunuz ya kuramıyorlar ya sadeliği seviyorlar Windows 11 işte adı üstünde Windows 10'un bir üstü güncelleme falan hani yenilik gösterişlik.

Destek bitince geçmek zorunlu değil hocam.

PC elime bir geçsin o eksilerini artı yapacağım dur atacağım ben.

Hocam Windows 12 çıktığındada Windows 11'e saracaksınız ve yavaşlıkla hiçbir ilgisi yok 2 gün sonra size özel olarak video atacağım bakalım kasma var mı?

Bir site var, o gosteriyor. Windows 11 yizde 29, Windows 10 yuzde 66 kullaniliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı