Windows 11'e geçilmeli mi?

Hataların hiçbirine denk gelmedim ben. Normalde asla Update vs. kullanmam. Ama bu sefer 23H2'den 24H2'ye geçtim hiçbir hatayla karşılaşmadım.

Bir de optimizasyon için belirli başlı ayarları kapatınca Windows sapıtıyor. 24H2 ile bunu engellemeye başlamışlar. Hizmetleri vs. elleyince ses barı falan tamamen bozuluyor.

Gene hatalı sen hata yaşamadın diye karşı tarafta yaşamaz değil düzelsin daha iyi.

Gene hatalı sen hata yaşamadın diye karşı tarafta yaşamaz değil düzelsin daha iyi.
Windows hatalı olsam ben de sorun yaşarım diye düşünüyorum. Dediğim gibi windows en ufak bir ayar değiştirince sapıtmaya başlıyor. Yaptıkları bir ayardan kaynaklıdır çok yüksek ihtimalle.
Windows'un suçunu birbirimize atamayız. Gereksiz tartışmayın bence. Windows her yeni sürümde daha ağır ve bloat oluyor maalesef.
Ben kendi adıma tartışmıyorum sadece bildiklerimi anlatıyorum. Evet yeni sürümde daha da bloat ekliyorlar. Telemetrileri vs. kapattığım zaman bir sıkıntı kalmıyor. Bir de defender'de bir ayar vardı çekirdek yalıtımı o ciddi bir şekilde fps sorununa sebep oluyor.

Bence geç o kadar sorun var diyorlar ama hiçbir sorun yok hem Windows 10 desteği kesilecek sonra yine para ödersin. Hem tasarım da daha iyi arayüzü daha kolay uzun bir süre boyunca sıkıntı yaşamazsın Windows 11'de ama güncellemezsen Windows 10 desteği kesileceği için Windows 12 çıktığında belki bilgisayarın sistem gereksinimlerini sağlamayacak sen yine para ödeyeceksin yani hele bir oyuncu bilgisayarı ise kesinlikle geç çünkü mesela şimdi çoğu uygulama Windows 10 ve üstünü destekliyor Windows 12 çıkınca ne olacak o ibare Windows 11 ve üstü olacak yani benim tavsiyem bence geç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı