Windows 11'e geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan N4P01
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 2.461
Yani hocam benim sistemim ortalama olduğu için daha da kötü etmekten çekiniyorumda geçmeyi deneyeceğim.

Geçmezseniz de bir şey kaybetmezsiniz bence. Oyun odaklı bilgisayar kullanan biri iseniz ekstra hiçbir faydası yok 11'in. Daha çok iş için bilgisayar kullanan kişiler için hoş. Arayüz konusunda da zaten bir süre sonra yeniden sıkılacaksınız. Memnun iseniz 10'da kalabilir veya arkadaşların dediği gibi hevesiniz almak için 11'i Dual Boot ile kurabilirsiniz. Memnun kalır, performans kaybı gözlemlemezseniz tamamen geçersiniz.

İşletim sistemini destekleyen sistem parçalarını aldığınızdan bahsediyorum.
Alakası yok bende 15 yıllık pc var sorunsuz çalışıyor 8 gb ve üstü ram olsun yeter. Birde şöyle bir fark oluştu bende ekran kontrastı 10 da da 11 dede full de kullanmama rağmen 11 de ekran daha aydınlık bende.

Bence geç o kadar sorun var diyorlar ama hiçbir sorun yok hem Windows 10 desteği kesilecek sonra yine para ödersin. Hem tasarım da daha iyi arayüzü daha kolay uzun bir süre boyunca sıkıntı yaşamazsın Windows 11'de ama güncellemezsen Windows 10 desteği kesileceği için Windows 12 çıktığında belki bilgisayarın sistem gereksinimlerini sağlamayacak sen yine para ödeyeceksin yani hele bir oyuncu bilgisayarı ise kesinlikle geç çünkü mesela şimdi çoğu uygulama Windows 10 ve üstünü destekliyor Windows 12 çıkınca ne olacak o ibare Windows 11 ve üstü olacak yani benim tavsiyem bence geç.

Günün birinde illa ki geçeceksiniz, çünkü Microsoft desteği kesecek, bu da sisteminizi kararsız ve güvensiz hale getirecek, virüslere daha açık olacaksınız, belki de veri ve hatta kimlik-bankacılık bilgileriniz çalınacak.

Uzatmaya gerek yok hocam, geçiniz rahat ediniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı