Windows 11'e geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan N4P01
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 2.480
Hocam sakin bende geçmek istiyorum zatende sistemim eski olduğu için ve genelde oyun oynadığım için performans kaybı çok yaşarmıyım diye sordum
Arkadaş sistemin pek de eski değil, anakartında da TPM çipin var zaten, oyun oynayan birisi olarak söylüyorum Windows 11 seni üzmez. Kararsız ve güvenilmez olduğu günler çok geride kaldı, merak etme. Ayrıca, Windows 10 da da bulunan oyun modunu aktif ederek arka plan etkinliklerini de kısıtlayabilir ve ram ini boş tutabilirsin, bu da oyun performansını arttırır. Windows 11 de daha iyi çalışıyor emin ol.

Arkadaş sistemin pek de eski değil, anakartında da TPM çipin var zaten, oyun oynayan birisi olarak söylüyorum Windows 11 seni üzmez. Kararsız ve güvenilmez olduğu günler çok geride kaldı, merak etme. Ayrıca, Windows 10 da da bulunan oyun modunu aktif ederek arka plan etkinliklerini de kısıtlayabilir ve RAM'ini boş tutabilirsin, bu da oyun performansını arttırır. Windows 11 de daha iyi çalışıyor emin ol.

Konuya mesaj yazan herkese teşekkürler geçeceğim.

Hocam sorum basit ben RX 580 / Ryzen 5 5600 / 3600MHz 16 GB RAM kullanıyorum artık Windows 10'dan sıkıldım ve 11'e geçmeyi düşünüyorum sizce bu sistem ile Windows 11'e geçsem performans sorunları yaşar mıyım FPS düşüşü yaşar mıyım?
Geçmeye değmez. Sistemin düşük.

Geçmeye değmez. Sistemin düşük.
İşlemcisi benimkinden daha iyi ve şunu söyleyeyim, ben win11 de her türlü oyunu oynadım. Cyberpunk'tan tut PUBG Steam'a kadar. Hiçbir çökme, donma takılma yaşamadım, win10 daki performansımın aynısını aldım. Sistem düşük falan değil yani 😃

Şahsen Windows 11 hayranıyım. Ama windowsun hastası değilim. Kullanmam gereken programlar olmasa Linux kuracağım. Ben Windows 11'e bir yıldır sürekli olarak geçiyorum. Hoş bir işletim sistemi. Ama benim laptopa göre değil. Kameram kendi kendine devre dışı kalıyor parmak izi sensörü bilgisayar açıldıktan 30 saniye sonra çalışıyor. Windows 10 da böyle problemlerim yok. Sen güncelle problem varsa değerlendir bu problemlerle yaşayabilirsen ne mutlu sana W11.

Hocam sorum basit ben RX 580 / Ryzen 5 5600 / 3600MHz 16 GB RAM kullanıyorum artık Windows 10'dan sıkıldım ve 11'e geçmeyi düşünüyorum sizce bu sistem ile Windows 11'e geçsem performans sorunları yaşar mıyım FPS düşüşü yaşar mıyım?
Hocam ben birkaç ay önce W11 kullanıyordum. Görev çubuğu simgelerinin iç içe girmesi gibi bazı buglar ile karşılaştım. Fakat eski sistemimde sorunsuz çalışıyordu. Sistemden sisteme göre değişir. Bence bir deneyin. Sorun çıkarsa geri dönersiniz.

Bende tarihi eser pc im ile (2010 model) Windows 11 kullanıyorum, memnunum benim gibi 8 gb raminiz varsa aynı anda 10 işi bile yaparak sorunsuz kullanırsınız, 8 gb ram aşağısı kurtarmaz hiçbirşey yapmadan sadece youtube açsanız bile 4gb ram kullanımını geçer 4k yayınlarda 8 gb veya üstü rami olanlar sorunsuz kullanabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı