Windows 11'e geçilmeli mi?

Geçilir. Büyük oranda düzeldi.

Evet geçilir. Ben Windows 11'i, piyasaya çıktığından bu yana kullanıyorum, şu ana kadar hiçbir sorun da yaşamadım.

Destek sonuna kadar kalınır taraftarıyım, destek sonu gelince temiz format ile geçin, zaten 5 ay kaldı o zamana kadar 25H2'de çıkmış olur.

Windows 10 son güncelleme desteği ekim 2025 olarak bildirildi bence bir an önce 11'e geçmelisiniz aksi taktirde güvenlik açıkları ve güncelleme gelmediği için hatalar olacaktır.

Geçilir. Geçilmez diyenler Windows 11'e gelen güncellemeleri ve o hataların eskide kaldığını hiç öğrenemiyorlar. Şu anda Windows 11 Pro'ya veya Home SL e geçilir. Sistemin kötüyse performans kaybı yaşarsın ama iyiyse performans artışı olur. Bir de sistemin çok iyi veya çok kötü değilse format ile 11 Home'ye geçebilirsin.

Geçilir daha güncel sonuçta. Eskisi gibi hatalar da yok çoğunu düzelttiler Windows 10 bitti artık.

Geçilir. Geçilmez diyenler Windows 11'e gelen güncellemeleri ve o hataların eskide kaldığını hiç öğrenemiyorlar. Şu anda Windows 11 Pro'ya veya Home SL e geçilir. Sistemin kötüyse performans kaybı yaşarsın ama iyiyse performans artışı olur. Bir de sistemin çok iyi veya çok kötü değilse format ile 11 Home'ye geçebilirsin.

Hocam 8 GB RAM Ryzen 7 3700U 512 GB SSD. Windows 10'da kalmammı daha sağlıklı olur, 11'e geçmem mi?

Hocam 8 GB RAM Ryzen 7 3700U 512 GB SSD. Windows 10'da kalmammı daha sağlıklı olur, 11'e geçmem mi?

Geçebilirsin hocam sorun olmaz. Ama temiz kurulum ile geçmek daha sağlıklı olur.

Hocam geçebilirsin ama daha hafif bir sürüme mesela Home'ye geçebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı