Windows 11'e geçilmeli mi?

ketçap mayonez

Picopat
Daha fazla  
Aktif 10 Pro kullanıyorum orijinal sürüm 11'e bu şekilde indir ve yükle diyerek geçmeli miyim ve sistemim otomatik orijinal olacağını düşünüyorum. Öyle mi olur?
1756377464484.png

Son düzenleme:
Aktif 10 Pro kullanıyorum orijinal sürüm 11'e bu şekilde indir ve yükle diyerek geçmeli miyim ve sistemim otomatik orijinal olacağını düşünüyorum. Öyle mi olur?
Evet kod direk yansıyor. Benim pc 10 desteklemiyor işlemciden ama bir sorun yaşamadım.

Windows 11 ilk çıktığında çok kötüydü lakin çok çok düzenleme getirdiler. Geçebilirsin her gördüğün işlem daha akıcı şekilde ilerler.

Belli başlı ekran kartlarının sürücüleri bildiğim kadarıyla Windows 11'le daha uyumlu ama öyle aman aman bir fark olmaz bence.

Belli başlı ekran kartlarının sürücüleri bildiğim kadarıyla Windows 11'le daha uyumlu ama öyle aman aman bir fark olmaz bence.
Valla bi ara gtx1050 yüzünden hep sürücü çökmesi yaşıyordum. Şimdi yok.

Geç tabi, yalnız şu son ssd bozan win 11 güncellemesini kaldırmayı unutma. Özellikle riskli belirtilen ssd'leri kullanıyorsan.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı