Windows 11'e geçilmeli mi?

M469 HEATFS

Centipat
Daha fazla  
Yarından itibaren Microsoft Windows 10 desteğini kesecek. Güvenlik güncellemeleri vs. almayacak bildiğim kadarıyla. Hemen Windows 11'e geçmeli miyim sizce? Geçersem neden geçmeliyim? Kafam fazlasıyla karışık. Sizin önerileriniz nedir? Alternatif çözüm olarak aklımda Linux dağıtımları var buradan da sade, basit ve Windows 10'a benzeyen bi dağıtım öneriniz var mı? İyi sosyaller herkese.

Hocam öncelikle selam eğer Windows 10 olsun istiyorsan esu ya katılabilirsin. Eğer bu tarz şeylerle uğraşmak istemezsen direk Windows 11 geç. Linux gibi işletim sistemleri konusunda bir bilgim yok maalesef. Onu başka hoclarım önerebilirler. İyi akşamlar dilerim.

Neden bu kadar kasıyorsun, sistemin yetiyorsa geç. Temelde buglu dönemleri geçtikten sonra hepsi görünüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarından itibaren Microsoft Windows 10 desteğini kesecek. Güvenlik güncellemeleri vs. almayacak bildiğim kadarıyla. Hemen Windows 11'e geçmeli miyim sizce? Geçersem neden geçmeliyim? Kafam fazlasıyla karışık. Sizin önerileriniz nedir? Alternatif çözüm olarak aklımda Linux dağıtımları var buradan da sade, basit ve Windows 10'a benzeyen bir dağıtım öneriniz var mı? İyi sosyaller herkese.

Gerek yok programların desteği bir süre daha devam edecek 7 zamanında rahat rahat birkaç yıl kullandım şimdi yine kullanırım.

Hocam öncelikle selam eğer Windows 10 olsun istiyorsan esu ya katılabilirsin. Eğer bu tarz şeylerle uğraşmak istemezsen direk Windows 11 geç. Linux gibi işletim sistemleri konusunda bir bilgim yok maalesef. Onu başka hoclarım önerebilirler. İyi akşamlar dilerim.
Gerek yok programların desteği bir süre daha devam edecek 7 zamanında rahat rahat birkaç yıl kullandım şimdi yine kullanırım.
Teşekkür ederim.

Hocam sonuçta yine size kalmış, ama çok acele etmenize gerek yok bence sonuçta ESU ve yarı-resmi topluluk araçlarının yardımıyla güncellemeleri sürdürebilirsiniz. Programlarda sıkıntı yaşamaya başladığınız zaman veya böyle topluluk araçları vb. ile uğraşmak istemiyorsanız direk geçebilirsiniz Windows 11'e. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı