Çözüldü Windows 11'e geçilmeli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cheasy60pe

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese selam. Bu sabah bilgisayarımda Windows 11 hazır bildirimi aldım. Oyun performansı açısından sizce Windows 11 geçmeli miyim yoksa 10'dan devam mı etmeliyim? Güvenlik güncellemesi falan benim için çok da önemli değil zaten. Hiç güvenlik sorunu da yapmadım açıkçası. Oyun performansı ve hız önemli. En azından şimdilik.

Çözüm
Performans olarak Windows 10 daha iyi gibi ama arada öyle aman aman bir farklılık da yok, bence geçilmeli. Bir kaç FPS fazla alabilmek için Windows 10 kullanmaya gerek yok.
Windows 11 geç direkt. İlk başlarda sorunluydu ama arayüz olsun performans olsun Windows 10'dan kat kat daha iyi ve Windows 10'a daha güncelleme gelmeyecek

bazen yeni geçince hatalarla karşılaşılıyor fakat performans ve güncelleme alma açısından 11 daha iyi,oyunlarda bir tık daha iyi performans sağlıyor 11.Ama bazı oyunlarda bir ara 11 hata veriyor oyun açılmıyor diye duymuştum.

Ben binlerce sorun yaşadım, dünyaları da verseler W11'e geçmem. Zamanında çok sıkıntılar çektim ve Microsoft'un bu sorunları çözebilecek düzeyde olduğunu düşünmüyorum. O yüzden W10 devam.

Herkese selam. Bu sabah bilgisayarımda Windows 11 hazır bildirimi aldım. Oyun performansı açısından sizce Windows 11 geçmeli miyim yoksa 10'dan devam mı etmeliyim? Güvenlik güncellemesi falan benim için çok da önemli değil zaten. Hiç güvenlik sorunu da yapmadım açıkçası. Oyun performansı ve hız önemli. En azından şimdilik.
Hocam geçmenizi tavsiye ederim ben win11 kullanıyorum ama her güncelleme geldiği anda yapmayın üzerinden biraz zaman geçsin öyle yapın hala daha güncelleme geldikçe sorun çıkarabiliyor. Bu durum yüzünden geçmek istemezsenizde güvenli kullandığınız taktirde bir sorun teşkil etmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı