Windows 11'e geçme seçeneği görünmüyor

Cthulhussy

Decapat
Arkadaşlar eskiden görünüyordu fakat çok şikayet olduğundan geçmemiştim, şimdi güncellemek istedim ve ayarlara girdim fakat ne yaptıysam da bulamadım. Sistemim kaldırıyor onu da sormadan cevaplayayım, nasıl geçeceğim Windows 11'e?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki rehberi uygulayabilirsiniz.

Hocam ama ben ekstra bir şeyler indirmeden direkt ayarlardan yükseltmek istiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam ISO vb. olaylar varmış hiç anlamıyorum onlardan.

Hocam ama ben ekstra bir şeyler indirmeden direkt ayarlardan yükseltmek istiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam ISO vb. olaylar varmış hiç anlamıyorum onlardan.
Aslında rehberdeki yükseltme yardımcısı da aynı işlemi uyguluyor ancak tercih sizin tabii ki. 👍

ISO'nun içerisinde bir setup.exe bulunuyor, onu çalıştırıp yükseltme gerçekleştiriyorsunuz. Yükseltme yardımcısından farkı ekstra dosya indirmeden ISO dosyasını kullanıyor. Açıklamak istedim.

Hocam Windows 11'e geçtikten sonra sorun yaşamak istemiyorsanız flash bellekten geçin derim öbür türlü sorun çıkabilir. Flash bellekle Windows 11'e geçme rehberi için buraya tıklayın

Flash ile geçince veriler falan sıfırlanıyor mu hocam?

Evet format ama verilerinizi yedeklerseniz dediğim gibi en iyisi flash bellekten geçmektir eğer flash bellekten geçmezseniz bunun gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.

Flash ile geçince veriler falan sıfırlanıyor mu hocam?

Eğer içinde çok veri varsa bilgisayarınız destekliyorsa ve bu gibi riskleri göze alıyorsanız buradan yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı