Windows 11'e geçtikten sonra internet kopmaya başladı

French ArKaDaTa

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarımı Windows 11 işletim sistemine geçirdim Windows 10'dan. Anakart BIOS'umu da güncelledim Gigabyte B550 v2. internetim kopmuyor ancak PC ile olan bağlantı kopuyor. Kabloyu çıkar tak yaptığımda düzeliyor. Kabloda bir sorun yok. Windows 11'e güncellerken bir müdahalede vs. bulunmadım. Bunun sebebi ne olabilir? Nasıl sorunu tespit edebiliriz?

Selamlar hocam,

Yükseltme mi yaptınız yoksa sıfır kurulum mu ?

Arkadaşlar bilgisayarımı Windows 11 işletim sistemine geçirdim Windows 10'dan. Anakart BIOS'umu da güncelledim Gigabyte B550 v2. internetim kopmuyor ancak PC ile olan bağlantı kopuyor. Kabloyu çıkar tak yaptığımda düzeliyor. Kabloda bir sorun yok. Windows 11'e güncellerken bir müdahalede vs. bulunmadım. Bunun sebebi ne olabilir? Nasıl sorunu tespit edebiliriz?

İnternet bağlı, internet yok falan mı diyor?

Lan kablosunu çıkarıp bunu yükleyip PC'yi resetleyip lan kablosunu takıp dönüş yapar mısın?

Şu anda bir lan driver kuruluysa, onu da kaldırmanı rica edeceğim.

Hocam lan driver kurulu mu değil mi bilmiyorum. Nasıl kontrol edebilirim? Her 2-3 saatte bir tekrarlıyor bu problem bu arada. Yoksa bir önemi yok direkt yükleyip çalıştırayım mı bu driveri?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı