Windows 11'e haksızlık edilmesi

Şu an iyi veya kötü diye yorum yapmak doğru değil. Aynı zamanda bazı kişiler sadece tema değişmiş deyip kötülüyorlar. Halbuki şu an bu ilk betası ve buna 50 tane (lafın gelişi 50 tane dedim) güncellemeler gelecek ve bayağı değişecek aynı diğer Windows'larda olduğu gibi. Yani çok haklısınız. Şu an yorum yapmak doğru değil. Ancak biz türkler olarak genelde yeni çıkan şeylere çok ön yargılıyız ve kötülemeyi çok seviyoruz maalesef. Şu an sanal makineye kurduğum Windows 11'den yazıyorum.
 
Windows 10'a güncelleme ile maalesef tema giydirilmiş. Onun dışında pek esprisi yok, görüntüyü de eskisi gibi yapınca aynı Windows 10 oluyor.

Kıyıda köşede kalan Windows 10 yazılarını saymıyorum bile.
Teknik ön izleme olduğunu ısrarla unutuyorsunuz. Daha beta bile diyemeyiz. Windows 10 technical preview şeklinde aratarak demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.
 
Sadece UEFI destekleyen bilgisayarların destekleyeceğini zannetmiyorum hayal dünyanızdan bir şeyler uydurmayın. Ayrıca haksızlık falan edilmesi ne demek adamların malına adamlardan fazla sahip çıkma huyunuzu da bırakın. Henüz daha sızan ilk sürüm ve hatalar yada buglar olacaktır bu çok normal sonuçta bu senenin sonuna doğru piyasaya çıkacağı konuşuluyor ki o zamana kadar bir çok şey değişecektir.
 
Teknik ön izleme olduğunu ısrarla unutuyorsunuz. Daha beta bile diyemeyiz. Windows 10 Technical Preview şeklinde aratarak demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.
Arattım ve yine Windows 11'i beğenmedim. Yıllardır teknik önizleme sürümlerini sürekli deneyen biri olarak ne olduğunu biliyorum.
 
Şu anda iyi veya kötü demek haksızlık olur çünkü Windows 11'in beta sürümü hala Windows 10 kernelini kullanıyor bunun için beta sürümünde çok fazla yeni özellik yok. Çok daha fazla yeni özellik için 11 kernelinin çıkmasını beklemeliyiz🙂
 
Deepin OS'u andırıyor gibi ama eleştirim bu şekildedir;
1623941278246.png
 

Arkadaşlar bu açıklama cidden resmi bir açıklama mıdır?

Ya adamlar resmi lansman yaptılar bunu sormak bile komik aslında, yazıya gelecek olursak Microsoft Türkiye'nin işgüzarlığı.
 

Geri
Yukarı