Windows 11'e şu an geçilir mi?

Bence sisteminizi belirtin aynı sistemde kullanan varsa problemsiz geçin. Ben çıktığı zamandan beri kullanıyorum hiç bir sorun ile karşılaşmadım.
 
Benim PC bayağı karsiliyor 11'i fakat ben biraz takıntılı biriyim. En ufak bugda sinrim bozuluyor çünkü 11'e önceden geçtim sonra bugdan dolayı döndüm. Şu an nasıl benim istediğim gibi mi?
Geliştirme sürecinde olan ve halen de üstüne koymaya devam eden bir sürüm. Geçilebilir. Ben aman aman bir fark görmedim Windows 10 ile arasında.
 
Windows 11 benim görsellik olarak houma gidiyor bende de sıkıntı vermedi su zamana kadar ben Windows 10'dan yükseltme yoluyla geçtim 11 Pro yükleyince bende de kasma yaptı ama Windows 10 Home Single'dan yükseltme ile geçtikten sonra hiç kasma bile yapmadi. Geçilebilinir yani.
 
Öncelikle Windows 11 geçerken PC desteklemiyorsa geçme şansın var tavsiye ederim sorun olmuyor burada bir YouTube kanalı önermek isterim ben geçtim ardından sevmedim tekrar Win 10döndüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
4 Ekim 2021 tarihinden beri kullanıyorum, yani nihai sürümü çıkmadan 1 gün önceden yükledim. Tek karşılaştığım sorun Alt+Tab esnasında Alt + F4 basınca explorer.exe 2 saniyeliğine kapanıp açılıyor, oda Insider sürümünde fixlenmiş. Yakın zamanda normal sürümüde gelir fix.
 

Geri
Yukarı