Windows 11'i silmeye çalışırken sistem bozuldu

Ben bu mesajları direk olarak formatla diye görüyorum da kusuruma bakmayın. O kadar çok "formatla gitsin" mesajı atılıyor ki konulara.
Sistem dosyalarının bozulduğu bes belli. Arkadaşlarının kafasına uyup Windows'u bozan birisinden önemli dosyalarının olduğunu beklemezsin diye düşünüyorum.

Nerede olduğunu öğrenelim bir, kurtarabiliyorsak kurtarırız olmazsa format atarız.

Şu an yükleniyor a geçti yerde 77 Den 63'e düştü.

Ekran fotoğrafı atar mısınız?

Hocam şu an güncelleme bitti 102 GB 62'ye düştü ve 4 5 kez indirdi şu an yeniden baslat diyor ne yapmam lazım Windows BT sildiğim için 11'e geçsem geride dönemem.

Son düzenleme:
Şu an yükleniyor a geçti yerde 77 Den 63'e düştü.

Hocam şu an güncelleme bitti 102 GB 62'ye düştü ve 4 5 kez indirdi şu an yeniden baslat diyor ne yapmam lazım Windows BT sildiğim için 11'e geçsem geride dönemem.
Hocam başka bir bilgisayardan ISO indirip USB'ye yazdırın. Sistem için gerekli olan dosya silinmiş.

Hocam başka bir bilgisayardan ISO indirip USB'ye yazdırın. Sistem için gerekli olan dosya silinmiş.

Hocam direk format atsam PC de tek önemli fotoğraflar var eski onları flasha atsam sonra formatlasam düzelir mi ve bu sürücüleri tekrar kurmam mi gerekirken kartı ses falan bir de benimki kaçak Windows o yüzden anahtarı falan not etmeye gerek var mi bu konularda bir tık yereraizim.

Hocam direk format atsam PC de tek önemli fotoğraflar var eski onları flasha atsam sonra formatlasam düzelir mi ve bu sürücüleri tekrar kurmam mi gerekirken kartı ses falan bir de benimki kaçak Windows o yüzden anahtarı falan not etmeye gerek var mi bu konularda bir tık yereraizim.
Forumda korsana destek yok. Siz içerisindeki fotoğrafları Live bir Linux ile alın sonra başka bir yere atın. Sonra Windows 10 ISO dosyasını USB'ye yazdırın ve formatlayın sorun çözülecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı