Windows 12 çıkar mı?

Senin kurduğun yamada uygulama mağazası vardı benim kurduğumda yoktu.
Snap ve Flatpak içinde değil dağıtımın kendi repolarından geliyor.
Uygulama mağazası ise her yerde indirilebilir ve Ubuntu'da(çoğu yazılımın Lİnux ile uyumludur yerine adını kullandığı dağıtım) bulunur.

Nasıl kullanmıyor Allah'ın Chrome'unu indirmek için yarım saat uğraştım, olmayınca da arkadaşımı çağırdım o çözdü. Çok kanser bir kernel.

Ekran Görüntüsü - 2023-02-17 13-24-52.png

Ekran Görüntüsü - 2023-02-17 13-25-24.png

Sizin eksik araştırmanızın hatası maalesef kernelin değil.

Chrome'u çakmışlar mavi Chrome yapmışlar.
🙂
Hiçbir işletim sistemi iyi değil.

Linux'ta tarayıcı kuramayacak kadar başarısız insanlar için şöyle bir rehber yazmıştım kopyalıyıp yapıştırmak için:

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü - 2023-02-17 13-27-42.png
    Ekran Görüntüsü - 2023-02-17 13-27-42.png
    151,6 KB · Görüntüleme: 30
Chrome'u çakmışlar mavi Chrome yapmışlar.
🙂
Hiçbir işletim sistemi iyi değil.
O çakma Chrome değil açık kaynaklı chrome, ungoogled olanı ise bu açık kaynaklı chrome abiden google hizmetlerinin çıkartılmış bir kullanıcı yapımı.
En üstteki ise asıl krom abi.
Aslında Linux kerneli gayet iyi, modifiyesi hızı optimizasyonu. Zaten bu kadar server bu kadar workstation ve bu kadar nerd ve açık kaynak sevdalısı bu yüzden kullanıyor. Zor ve kötü olsa kullanmazdık, NASAdan teknopata kadar herkese lazım Linux.
O olmasaydı BSD kullanırdık, Mac OS de BSDden bayağı yararlanmıştır, Darwin project diye aratabailirsin.

O çakma Chrome değil açık kaynaklı chrome, ungoogled olanı ise bu açık kaynaklı chrome abiden google hizmetlerinin çıkartılmış bir kullanıcı yapımı.
En üstteki ise asıl krom abi.
Aslında Linux kerneli gayet iyi, modifiyesi hızı optimizasyonu. Zaten bu kadar server bu kadar workstation ve bu kadar nerd ve açık kaynak sevdalısı bu yüzden kullanıyor. Zor ve kötü olsa kullanmazdık, NASAdan teknopata kadar herkese lazım Linux.
O olmasaydı BSD kullanırdık, Mac OS de BSDden bayağı yararlanmıştır, Darwin project diye aratabailirsin.
Hocam herkese Linux lazım demişsiniz sizce kimler Linux kullanmalı.

Hocam herkese Linux lazım demişsiniz sizce kimler Linux kullanmalı.
Hocam Windows kullanması gerekeyen herkes Linux kullanabilir, kullanmalı demiyorum Windows sevene de saygım sonsuzdur çünkü Windows da çok saygın ve ekosistemi oturmuş bir platform fakat Linux doğal yapısı gereği daha güçlü.
Windows ve Macden gelen ve içinde biraz öğrenme isteği olan herkes kullanabilir. İkisi ile de daha önce ilişkisi yoksa kişi bence Linux ile başlamalı :D.
Güçlü hızlı ve optimize, son derece az ve isteğe bağlı telemetri ve açık kaynak cemiyeti sayesinde hiç bir firmanın sağlayamayacağı kadar güçlü bir destek.
95 yılından Kalma HP Laserjet 1010 mesela açık kaynak Linux driveri ile daha iyi çalışıyort bende.
Dediğim gibi, özellikle Windowsa işi düşmeyen herkes.

O sırada 5 TL Windows lisansları: 🗿
Onlar bile artık 50 tl oldu ve bazı yazılımlar için özellikle lisans gerekiyor, örneğin Windows Server.
Windows server kullanacağıma web için Cent OS kullanırım. Bulk VRay renderı alan bir makinem yoksa Cent kurarım, gerekiyorsa RHEL kurarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı