Windows 12 çıkar mı?

Aslında az da bash öğrenseniz linux kolay Windows aynı devam eder ancak bence böyle fazla gidebileceğini sanmıyorum iyileştirme yapmaları muhakkak gerekecektir arka plandaki sistem anlamında

Önce sil baştan bir kernele geçmeli, ardından Linux'a geçmelidir.

En az 2026 2027 2024 olması imkansız daha Windows 10 2015 yılında çıktı 2015 yılında herkes Windows 7 kullanıyordu Windows 11 2021 yılında çıktı 2 yıl geçti çoğu kişi Windows 10 kullanıyor en az 2 3 yılda oturur 2 3 yılda normal devam eder.

Çekirdek yazmayla kimse uğraşmaz :D

NT çekirdeğine yama yapmaya devam 😁

Windows 12 kısmına gelirsek, 1 2 yıl sonra Windows 10'un yerini 11 alacak. Sonra işte 5 6 yıl sonra Windows 12 belki çıkar.

Hocam bu kodları akılda tutmak sıkıntı işte. 🙂

Uygulama kurmak için örnek veriyorum Arch Linux için sudo pacman -s uygulama adı yazmanız yeterli bunu akılda tutamıyorsan zaten bilgisayar kullanma. Windows'tan 3 kat daha hızlı uygulama kuruyorsun terminale çöp diyorsun 🤣 Ayrıca çoğu daistronun uygulama mağazası var Microsoft Store benzeri, terminal kullanmana bile gerek kalmaz.

Son düzenleme:
Uygulama kurmak için örnek veriyorum Arch Linux için sudo pacman -s uygulama adı yazmanız yeterli bunu akılda tutamıyorsan zaten bilgisayar kullanma. Windows'tan 3 kat daha hızlı uygulama kuruyorsun terminale çöp diyorsun 🤣 Ayrıca çoğu daistronun uygulama mağazası var Microsoft Store benzeri, terminal kullanmana bile gerek kalmaz.
Terminal çöp.

GNU kendini adam etmediği sürece GNU/Linux kullanılmaz.

Ayrıca GNU olmayan sadece Linux kullanan dağıtımlar varmış. Onlarda terminal yok herhalde.

Terminal çöp.

GNU kendini adam etmediği sürece GNU/Linux kullanılmaz.

Ayrıca GNU olmayan sadece Linux kullanan dağıtımlar varmış. Onlarda terminal yok herhalde.
Allah akıl fikir versin. Terminal en büyük nimet. GNU zaten iyi, neresini adam edecek acaba? Ama neyse kİ GNU'nun sizin dahiyane fikirlerinize ihtiyacı yok. Windows ile size başarılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı