Windows 12 çıkar mı?

Bu dedikleriniz Linux'un suçu olmuyor yalnız. Linux için bir eksi olabilir, ama bunu Linux'a getirmeyen geliştiricidir.
AMD Radeon Software'in Linux'a geldiği gün Linux'a geçecem ama kim bilir ne zaman?

AI Suite 3, Armoury Crate, MSI Afterburner, Crucial MOD Utility...

Bu dedikleriniz Linux'un suçu olmuyor yalnız. Linux için bir eksi olabilir, ama bunu Linux'a getirmeyen geliştiricidir.
Dünya'da tercih edilmiyor o yüzden yapma ihtiyacı duymuyorlar.

AMD Radeon Software'in Linux'a geldiği gün Linux'a geçecem ama kim bilir ne zaman?

Attığınız yazılımların hepsi hakkında bilgim olmasa da çoğu programın açık kaynaklı alternatifi olabiliyor, tamamıyla yerini tutmasa bile. Bir araştırın.

Aslında az da bash öğrenseniz Linux kolay Windows aynı devam eder ancak bence böyle fazla gidebileceğini sanmıyorum iyileştirme yapmaları muhakkak gerekecektir arka plandaki sistem anlamında.

Bashe gerek yok fish gayet güzel bence. Kodda yazım hatası yaparsan düzeltiyor. Yazdığın kodu tahmin edip öneri falan sunuyor.

Keza Windows'ta terminali işlevsel hale getirmeye çalışıyor diye biliyorum.

Gene keza Microsoft Store da Linux repoları gibi her şeyi tek noktadar indir mantığını kullanıyor bunu oturtmaya çalışıyor.

En basitinden Technopat sitesi Cent OS üzerinden hostlanmakta. Eğer başka bir Linux based ile değiştirilmediyse.
Yüksek performans ve optimizasyon burada çünkü Windows kernelinden 9 milyon satır daha az kod bulunduruyor. yazılımlarının bulunmaması ise firmalar sebepli, geçmemek için tek sebebin bu olsa anlardım fakat çok bilgi kirliliğin var.

Sunucuların çoğunda Linux var,Android Linux kullanıyor,tercih ediliyor. Windows'a göre tercih edilmiyor demek daha doğru olur.

Bashe gerek yok fish gayet güzel bence. Kodda yazım hatası yaparsan düzeltiyor. Yazdığın kodu tahmin edip öneri falan sunuyor.

Keza Windows'ta terminali işlevsel hale getirmeye çalışıyor diye biliyorum.

Gene keza Microsoft Store da Linux repoları gibi her şeyi tek noktadar indir mantığını kullanıyor bunu oturtmaya çalışıyor.
Microsoft Store daha kırk fırın ekmek yemeli ama evet, Windows terminal gerçekten işlevselleşmiş ve çok tatlı.

7bhtic.jpg

Sistemim Linux'a bile zar zor yettiği için umursamıyorum açıkçası.

Konuyu terket.

Linux oyun açmıyor, açsa bile performans veremiyor.

Ubuntu ile oyun açmayı denemiştim Minecraft dışında hiçbir şeyi açmadı.

Yakın zamanda denediğimdr GTAV, CS:GO, God of War, dishonered, metro Redux, Battlefront 2 2017, Squad, Star Wars Jedi: Fallen order ve Apex Legends'ı açıp rahatça oynadım. Kesinlikle Linux oyun oynatmıyor kanka aynen. Açıp YouTube test videolarına bir bak istersen. Bazen derlemek için katman kullandıüı halde Linux Windows'tan daha fazla FPS veriyor. Genelde de fark ikisini yan yana koyduğunda anlaşılmayacak kadar az oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı