Windows 12 mi geliyor?

Windows 11 hatalı olduğundan acele ile getirmişlerdir Windows 8-Windows 8.1 mantığı gibi. Yüksek ihtimal Windows 10 ve üstü kullananlara ücretsiz verilir.
Windows 11'in ne gibi hataları var ki? Performans olarak mı?
 
İşletim sistemleri artık canlı olarak sürekli güncelleniyor ve yeni özellikler ekleniyor. Yılda bir yeni versiyon gelmesi uygun olur.

Aktif olarak kullanılan çoğu işletim sistemi yıllık güncellemeler sunuyor.
 
Bence NT 10.0 çekirdek numarası değişmeli Vista'da yaşadıkları durumu bahane edip değiştirmiyorlar ama 7'den 8'e 8'den 8.1'e 8.1'den 10'a geçerken böyle bir sorun olmadı hepsi (6.1) (6.2) (6.3) (10.0 (6.4) ) diye değişti 2 yıllık çalışmayla bunu hallettiler ama gelelim Windows 11'e önce 10X çıkacak dendi bir sebepten iptal oldu Windows 10 Sun Valley güncellemesi çıkacak dendi bir anda yolundan saptı Windows 11 oldu ve bu 2 ayda oldu Windows 11'in geliştirilmesine şubat 2021 de başladılar yine anlamayalım diye aynı sürüm numaralarını Windows 10 arayüzünde tekrar yapıp öyle oyaladılar ta ki 16 Haziran tarihine kadar o gün birden Windows 11 sızdırıldı insanlar bunun sahte olduğunu sandı çünkü hala kendini Windows 10 olarak tanıtıyordu ve NT 10.0 sürümünü kullanıyordu Microsoft başta bu sızıntıyı yalanladı ama Twitter de ki paylaştığı gizemli gönderileri her yerde 11 yazması ve çoğu gönderide Windows 11 duvar kâğıdının yansıması olması bunu doğruluyordu o yüzden insanlar asıl sürümü beklediler ama arayüz ve hata iyileştirmeleri dışında değişen bir şey olmadı umarım Windows 12'de bu tip bir olay yaşamayız ve çekirdek sürümü değişir kıyı da köşede kalan Windows 10 adı Windows 12 olarak değişir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 çıkışından bu yana kimisinde sorunsuz kimisinde sorunlu Çalışan çok başarısız bir girişim oldu, bir türlü oturtamadılar. Ya memnun kalıyorsunuz ya da nefret ediyorsunuz. Ben de hiç ısınamadım Windows 12 çıkana kadar Windows 10 dan devam. Melez, Ara geçiş sürümü gibi bir şey olacak Windows 12 yakındır.
 
İnşallah 11 gibi bloat ve dengesiz olmazda, rahat rahat Edge Cortana tarzı şeyleri uğraşmadan silebiliriz.

Microsoft'un bloat olmayan bir malini gordunuz mu?
Her surumde sistemi daha da sisirecekler, daha gereksiz seylerle dolduracaklar.
Kolaylastirmanin aksine zorlastirabilirler bile. Bu microsoft. Kullanicinin istedikleri değil, kendi istedikleri olur. Windows devri bitti.
 
İş için kullanmıyorsan pc yi windows 11 de sıkıntı yaşamıyorsun eskisi kadar fakat aynı zamanda iş yapıyorsan aynı pcyle yarı yolda bıraktığı anlar oluyor hala malesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı