Windows 1809 11 güncellemesini yüklerken 0x800f0986 hatası

Baristurk4158

Femtopat
Daha fazla  
Windows'u guncelledim. Bütün guncellemeler oldu. 2020-X64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1809 11 Toplu Güncelleştirmesi ama olmuyor. Yükledikten sonra Hata 0x800f0986'sını alıyorum ve tekrar dene diyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Windows'u guncelledim. Bütün guncellemeler oldu. 2020-X64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1809 11 Toplu Güncelleştirmesi ama olmuyor. Yükledikten sonra Hata 0x800f0986'sını alıyorum ve tekrar dene diyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Nasıl yapabileceğimi gösteren bir video var mı tam olarak?
Aracı indirip çalıştırıyorsun. Daha sonra 64 bit Türkçe tarzı ayarlar geliyor ve işlemin sonuna doğru İso mu oluşturalım ya da direkt flash'a mı yazdıracaksın seçeneği gelir. Fakat Pro indiriliyor mu bu araçtan onu hatırlayamadım, sanırım onu da seçebiliyorsun.
Format atmak için Technopat'ın videosunu inceleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı