Windows 1903'e nasıl geçilir?

Temiz kurulum yaparak üstteki linkten geç, yükseltme yapmayı önermiyorum kesinlikle.
Neden yükseltme önermiyorsunuz? Ben her yeni sürüme yükselterek geçiyorum ve sıkıntısı olmuyor yeni sürüme geçtikten sonra.

Neden yükseltme önermiyorsunuz? Ben her yeni sürüme yükselterek geçiyorum ve sıkıntısı olmuyor yeni sürüme geçtikten sonra.
Ben yükseltme yaptığımda hiçbir program açılmıyordu Chrome a giremiyordum ve bilgisayar aşırı yavaşlamıştı mecburen 1809 a geri dönmek zorunda kaldım temiz kurulum yapınca düzelmişti.

Disk eskiyse kötü çalışması normal, W10 da en iyi performansı SSD ile alırsın.
Disk sıfır ''0'', yeni aldım ve şaşırdım , uzun süredir dandik bir laptopta olsa ssd ile kullanıyordum win10 u ve gayet akıcı bir deneyim sağlıyordu, şimdi sattığım eski laptopumdan 10kat güçlü sistem kurdum ancak deneyimim gayet kötü :) 480lik ssd almayı düşünüyorum kısa zaman içerisinde.. net şekilde kimse bir yanıt veremedi ama teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı