Kaldır dediğim zaman bu sorunla karşılaşıyorum ve attığınız bağlantıyı yaptım yine de çözemedim.
sistem geri yüklemeye erişemiyorum hiçbirşeye izin vermiyor resmen başka bir tarafından el konulmuş gibi şuanAnlıyorum, sistem geri yükleme noktanız varsa ona geri dönmenizi tavsiye ediyorum. Şu anlık hala o aşamadaysa bilgisayarı kapatmayın.
Sistem Geri Yükleme - Microsoft Desteği
Windows'ta Sistem Geri Yükleme'yi kullanmayı öğrenin.support.microsoft.com
ne yapıcam bilmiyorum çıldırmak üzereyimsistem geri yüklemeye erişemiyorum hiçbirşeye izin vermiyor resmen başka bir tarafından el konulmuş gibi şuan
Sistem geri yüklemeye erişemiyorum hiçbir şeye izin vermiyor resmen başka bir tarafından el konulmuş gibi şu an.
Ne yapacağım? Çıldırmak üzereyim.
o ekran kapandı tekrar son şansımı denemek için kaldır dedim ama yine tamamlanamadı masaüstüne dönmesini bekliyorum döndükten sonra ne yapıcam en ufak bir fikrim yokŞu an masaüstüne erişebiliyor musunuz? Hala değişiklikler geri alınıyor ekranındaysanız bitmesini bekleyin.
O ekran kapandı tekrar son şansımı denemek için kaldır dedim ama yine tamamlanamadı masaüstüne dönmesini bekliyorum döndükten sonra ne yapacağım? En ufak bir fikrim yok.
hayır hiçbir fikrim yok sebebini anlamıyorum sadece güncelleme yapmak istemiştim birden bire olan oldu güncelleştirmelerde silinmiyorBaşlat menüsüne gelin, Shift basılı tutarak yeniden başlat basın. Başlangıç onarma seçeneklerine girdikten sonra oradan deneyebilirsiniz. Birdenbire neden böyle oldu bir fikriniz var mı? Tuhaf geldi bu olay.
sıfırlamam çözüm sağlarmı bilginiz varmıBaşlat menüsüne gelin, Shift basılı tutarak yeniden başlat basın. Başlangıç onarma seçeneklerine girdikten sonra oradan deneyebilirsiniz. Birdenbire neden böyle oldu bir fikriniz var mı? Tuhaf geldi bu olay.
Hayır hiçbir fikrim yok sebebini anlamıyorum sadece güncelleme yapmak istemiştim birdenbire olan oldu güncelleştirmeler silinmiyor.
Sıfırlamam çözüm sağlar mı bilginiz var mı?