Windows "2022-08x64" güncelleştirmesini yapmıyor

Güncelleştirme yapmadan önce virüs bulaştıracak bir şey yaptınız mı? Optimizasyon uygulaması falan kullandınız mı? Başlangıç onarmaya girdikten sonra oradan güncelleştirmeleri kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Onu en son çare olarak düşünün, şu anlık onu kullanmayın. Sıfırlama, çok uzun sürer ve bazen sıfırlama yaparken bir anda hata vererek sıfırlama iptal oluyor, Windows daha çok bozuluyor ve USB ile kurmak zorunda kalıyorsunuz. Sıfırlama yaptıktan sonra performans düşebiliyor, sistem kararsızlığı oluşabiliyor.
hayır hiçbir program kullanmadım indirdiğim oyunların hepsi steam dışardan bir program indirmedim dediğim gibi 2 saat öncesine kadar
böyle sorunum yoktu

Güncelleştirme yapmadan önce virüs bulaştıracak bir şey yaptınız mı? Optimizasyon uygulaması falan kullandınız mı? Başlangıç onarmaya girdikten sonra oradan güncelleştirmeleri kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Onu en son çare olarak düşünün, şu anlık onu kullanmayın. Sıfırlama, çok uzun sürer ve bazen sıfırlama yaparken bir anda hata vererek sıfırlama iptal oluyor, Windows daha çok bozuluyor ve USB ile kurmak zorunda kalıyorsunuz. Sıfırlama yaptıktan sonra performans düşebiliyor, sistem kararsızlığı oluşabiliyor.
Başlangıç onarma derken

hayır hiçbir program kullanmadım indirdiğim oyunların hepsi steam dışardan bir program indirmedim dediğim gibi 2 saat öncesine kadar
böyle sorunum yoktu

Başlangıç onarma derken
Shifte basarak onarmayı yaptım sorunum hala devam ediyor

Hayır hiçbir program kullanmadım indirdiğim oyunların hepsi Steam dışarıdan bir program indirmedim dediğim gibi 2 saat öncesine kadar.
Böyle sorunum yoktu.

Başlangıç onarmaya henüz girmediyseniz, bu konuyu deneyin. Size tavsiyem, konu içerisindeki tüm adımları deneyin.

böyle sorunum yoktu

Başlangıç onarma derken

Shifte basarak onarmayı yaptım sorunum hala devam ediyor
internetede giremiyorum bunun için bir kod vs varmı cmd ayarlarından

Başlangıç onarmaya henüz girmediyseniz, bu konuyu deneyin. Size tavsiyem, konu içerisindeki tüm adımları deneyin.

denedim çalışmadı

Başlangıç onarma derken.

Shift'e basarak onarmayı yaptım sorunum hala devam ediyor.

Başlangıç onarmaya girdikten sonra direkt başlangıç onarma seçeneğine tıklamayın, bir sürü seçenek var. Yapabileceğiniz adımlar:

• Güncelleştirmeleri kaldır seçeneğini kullanın, en son yüklenen güncelleştirmeyi kaldırın.
  • İşe yaramadıysa, sistem geri yükleme seçeneğini seçin. En son sistem geri yükleme noktasına dönün.
  • İşe yaramadıysa, komut istemi seçeneğini seçin ve bunları tek tek yazın.

Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
sfc /scannow

• Tekrar işe yaramadıysa, başlangıç ayarları tıklayın ve güvenli mod girmeyi deneyin.
Hiçbiri işe yaramazsa yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmayı deneyebilirsiniz.

İnternete giremiyorum bunun için bir kod vs var mı CMD ayarlarından?

Aygıt Yöneticisi girip, ağ bağdaştırıcılarının ekran görüntüsü atabilir misin?

Başlangıç onarmaya girdikten sonra direkt başlangıç onarma seçeneğine tıklamayın, bir sürü seçenek var. Yapabileceğiniz adımlar:

• Güncelleştirmeleri kaldır seçeneğini kullanın, en son yüklenen güncelleştirmeyi kaldırın.
  • İşe yaramadıysa, sistem geri yükleme seçeneğini seçin. En son sistem geri yükleme noktasına dönün.

Kod:
sfc /scannow

• Tekrar işe yaramadıysa, başlangıç ayarları tıklayın ve güvenli mod girmeyi deneyin.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    127,4 KB · Görüntüleme: 24
@Cengiz K tamam, anlaşılan Windows Update hizmetleri falan kapanmış veya Windows Update geri dönmek için gereken Update silinmiş gibi gözüküyor. Sistem geri yükleme deneyin. Eğer hata verirse, hatanın ekran görüntüsünü atın. Sistem geri yükleme noktanız yoksa eski tarihe geri dönememeniz normaldir.

Kod:
sfc /scannow

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    246,7 KB · Görüntüleme: 28
@Cengiz K sürücünün herhangi bir arızası gözükmüyor. Çift tıklayıp burayı gösterir misin?
Bu aygıt düzgün çalışıyor yazıyorsa sıkıntı yoktur.

1662931125387.png

Bir de bu tik, tikliyse kapatmayı deneyin.

Adsız.png

Görev çubuğundaki ag simgesine sağ tıklayarak sorun gidericiyi çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

Adsız.png

@Cengiz K sürücünün herhangi bir arızası gözükmüyor. Çift tıklayıp burayı gösterir misin?
Bu aygıt düzgün çalışıyor yazıyorsa sıkıntı yoktur.

Eki Görüntüle 1515533

Bir de bu tik, tikliyse kapatmayı deneyin.

Eki Görüntüle 1515534

Görev çubuğundaki ag simgesine sağ tıklayarak sorun gidericiyi çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1515535
aygıt düzgün çalışıyor diyor tiki kaldırdım sağ altta internet simgeside gözükmüyor sorun giderme yapınca da sorun olmadığını belirtiyor

Aygıt düzgün çalışıyor diyor tiki kaldırdım sağ altta internet simgesi de gözükmüyor sorun giderme yapınca da sorun olmadığını belirtiyor.

Anladım, internet simgesi gözükmüyorsa bu konu içerisindeki yazdığım hizmetleri açmayı deneyebilirsin. Ağ simgesi ve ağ'a bağlanabilmek açısından açık olması gerekli hizmetlerdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı