hayır hiçbir program kullanmadım indirdiğim oyunların hepsi steam dışardan bir program indirmedim dediğim gibi 2 saat öncesine kadarGüncelleştirme yapmadan önce virüs bulaştıracak bir şey yaptınız mı? Optimizasyon uygulaması falan kullandınız mı? Başlangıç onarmaya girdikten sonra oradan güncelleştirmeleri kaldırmayı deneyebilirsiniz.
Onu en son çare olarak düşünün, şu anlık onu kullanmayın. Sıfırlama, çok uzun sürer ve bazen sıfırlama yaparken bir anda hata vererek sıfırlama iptal oluyor, Windows daha çok bozuluyor ve USB ile kurmak zorunda kalıyorsunuz. Sıfırlama yaptıktan sonra performans düşebiliyor, sistem kararsızlığı oluşabiliyor.
böyle sorunum yoktu
Başlangıç onarma derkenGüncelleştirme yapmadan önce virüs bulaştıracak bir şey yaptınız mı? Optimizasyon uygulaması falan kullandınız mı? Başlangıç onarmaya girdikten sonra oradan güncelleştirmeleri kaldırmayı deneyebilirsiniz.
Onu en son çare olarak düşünün, şu anlık onu kullanmayın. Sıfırlama, çok uzun sürer ve bazen sıfırlama yaparken bir anda hata vererek sıfırlama iptal oluyor, Windows daha çok bozuluyor ve USB ile kurmak zorunda kalıyorsunuz. Sıfırlama yaptıktan sonra performans düşebiliyor, sistem kararsızlığı oluşabiliyor.
Shifte basarak onarmayı yaptım sorunum hala devam ediyorhayır hiçbir program kullanmadım indirdiğim oyunların hepsi steam dışardan bir program indirmedim dediğim gibi 2 saat öncesine kadar
böyle sorunum yoktu
Başlangıç onarma derken