sistem geri yükleme yapıyorum 15 gün öncesine dönecek yapıcak birşey yok sorun çözülürse dönüş yapacağımaygıt düzgün çalışıyor diyor tiki kaldırdım sağ altta internet simgeside gözükmüyor sorun giderme yapınca da sorun olmadığını belirtiyor
sistem geri yükleme yapıyorum 15 gün öncesine dönecek yapıcak birşey yok sorun çözülürse dönüş yapacağımaygıt düzgün çalışıyor diyor tiki kaldırdım sağ altta internet simgeside gözükmüyor sorun giderme yapınca da sorun olmadığını belirtiyor
Sistem geri yükleme yapıyorum 15 gün öncesine dönecek yapacak bir şey yok sorun çözülürse dönüş yapacağım.
dikkat etmedim ama önemli değil artık herşeyi göze aldımDikkat edin: Sistem geri yükleme yaparken etkilenen programları tara diye bir seçenek var, ona basın. Yoksa, o tarihden sonra yüklediğiniz uygulamalar silinebilir
dikkat etmedim ama önemli değil artık herşeyi göze aldım
pcyi formatladığım yere döndü yapıcak birşey yok sorun çözüldü ama hiçbir dosyam yok teşekkür ederim yardımların içindikkat etmedim ama önemli değil artık herşeyi göze @Cengiz K sistem geri yükleme tamamlanmış, sorunun çözülüp çözülmediğini görmek için yeniden başlat basın.
PC'yi formatladığım yere döndü yapacak bir şey yok sorun çözüldü ama hiçbir dosyam yok teşekkür ederim yardımların için.![]()
bu nedir acabaAslında bu sorunu sistem geri yükleme yapmadan çözmeyi deneyebilirdik ama size demiştim etkilenen programları tara seçeneğine bakın diye. Neyse umarım önemli dosyalarınız gitmemiştir, üzgünüm. Giden dosyalarınızı kurtarmak için Recuva'yı kullanabilirsiniz.
Rehber: Recuva programı ile ücretsiz bir şekilde silinen ya da formatlanan verileri kurtarmak
Merhabalar, birçoğumuz yanlışlıkla verileri siliyoruz ve bunların geri döndürülemez olduğunu düşünüyoruz ancak yanılıyoruz. Hem hard disklerde hem de Nand yapısını kullanan disklerde yazılan veriler kurtarılabilir. Ben de Recuva adlı program ile bu verileri nasıl kurtaracağınızı anlatacağım...www.technopat.net
Bu nedir acaba?
sanırım yok gibiBaşka bir kullanıcı hesabı varsa şu an o açık olabilir. Kullanıcı hesaplarına bakmanızı öneririm.
sistemi gerisanırım yok gibi
Sanırım yok gibi.
Sistemi geri.
Yüklemedim ama bir sorun yaşamam değil mi? Aklıma takıldı şimdi çünkü hayatımda hiç.
Yapmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.