Windows "2022-08x64" güncelleştirmesini yapmıyor

Sistem geri yükleme yapıyorum 15 gün öncesine dönecek yapacak bir şey yok sorun çözülürse dönüş yapacağım.

Dikkat edin: Sistem geri yükleme yaparken etkilenen programları tara diye bir seçenek var, ona basın. Yoksa, o tarihten sonra yüklediğiniz uygulamalar silinebilir.

Sorun çözülmediği sürece gene geri dönüş yapabilirsiniz, başka yöntemler deneriz.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    241,6 KB · Görüntüleme: 46
@Cengiz K sistem geri yükleme tamamlanmış, sorunun çözülüp çözülmediğini görmek için yeniden başlat basın.

PC'yi formatladığım yere döndü yapacak bir şey yok sorun çözüldü ama hiçbir dosyam yok teşekkür ederim yardımların için. :)

Aslında bu sorunu sistem geri yükleme yapmadan çözmeyi deneyebilirdik ama size demiştim etkilenen programları tara seçeneğine bakın diye. Neyse umarım önemli dosyalarınız gitmemiştir, üzgünüm. Giden dosyalarınızı kurtarmak için Recuva'yı kullanabilirsiniz.

Aslında bu sorunu sistem geri yükleme yapmadan çözmeyi deneyebilirdik ama size demiştim etkilenen programları tara seçeneğine bakın diye. Neyse umarım önemli dosyalarınız gitmemiştir, üzgünüm. Giden dosyalarınızı kurtarmak için Recuva'yı kullanabilirsiniz.

bu nedir acaba

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    242,8 KB · Görüntüleme: 32

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    141,3 KB · Görüntüleme: 26
Sanırım yok gibi.

Sistemi geri.
Yüklemedim ama bir sorun yaşamam değil mi? Aklıma takıldı şimdi çünkü hayatımda hiç.
Yapmadım.

Kullanıcı hesaplarına buradan bakın.

1662932938185.png

Sistem geri yükleme ile alakalı sorunuzu daha net anlatabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı