sorunum yok fakat bozulan dosyalar olmuşmudur veya performans düşüşü yaşarmıyım en iyisi kökten formatmı olur diye düşünüyorumKullanıcı hesaplarına buradan bakın.
Eki Görüntüle 1515546
Sistem geri yükleme ile alakalı sorunuzu daha net anlatabilir misiniz?
Sorunum yok fakat bozulan dosyalar olmuş mudur veya performans düşüşü yaşar mıyım? En iyisi kökten format mı olur?
zaten giden gitmiş en iyisi tertemiz bir format atmak en sağlıklısı bu olur diye düşünüyorum yinede herşey için teşekkürlerSistem dosyaları tarafından bozulan dosyalar olduğunu düşünmüyorum ama ben böyle bir saçma bir olay ile karşılaşsam, üstelik hiçbir program, ayar yapmadığım halde durduk yere böyle olduysa temiz kurulum yapardım. Performans düşüşü hakkında net bir şey diyemem, sizin bilebileceğiniz bir şey.
Windows dosyalarını onarmak için bu rehberi uygulayabilirsiniz.
DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi
Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasınıwww.technopat.net
Zaten giden gitmiş en iyisi tertemiz bir format atmak en sağlıklısı bu olur diye düşünüyorum yine de her şey için teşekkürler.
bilgisayarı formatladım güncelleştirmeleri tekrar yapayım dedim sonuç ortadaEvet, öyle yapmanızı öneririm. Güncel ve orijinal bir ISO dosyası kullanarak temiz kurulum yapın. Bir hata ile karşılaşırsanız bana etiket atabilirsiniz, yardımcı olurum.
anlık olarak sistemimde yeniden internet ve ses yok bu sorunu neden yapıyor bir çözüm bulamıyorum artıkbilgisayarı formatladım güncelleştirmeleri tekrar yapayım dedim sonuç ortada
evet güncel herşey@Cengiz K durum biraz karmaşık, güncel ve orijinal ISO dosyası kullanarak attınız değil mi formatı? Ses ve ağ sürücülerini USB belleğine yedekleyebilirsin.
formatı yeniden attım asistanla güncelleştirdim tekrar güncelleştirme atıyor bekliyorum bakalımevet güncel herşey
sorun çıkaran updateler bunlar diye düşünüyorumevet güncel herşey
formatı yeniden attım asistanla güncelleştirdim tekrar güncelleştirme atıyor bekliyorum bakalım
usbyle attım@Cengiz K USB ile mi format atıyorsun yoksa asistan ile bu bilgisayarı yükselt diyerek mi? Eğer USB ile atmıyorsan gene hatalarla karşılaşabilirsin. USB ile temiz kurulum yapıp, güncel ISO kullanıp, gene Update yaptıktan sonra aynı hata oluyorsa Update'i, Windows Update blocker uygulaması ile kapatabilirsin tamamen.
Usby'le attım.