Windows 20H2 güncellemesi %0'da takıldı

Daha fazla  
Update kısmında 20H2 güncelemesini gördüm, güncelliyordum %65 indirildi falan diyordu. Yanlışlıkla elim 7 gün güncelleştirmeyi duraklat'a bastı ve tekrar güncellemeye başladığımda hazırlanıyor %0 gözüküyor bir saattir. PC'i yeniden başlattım değisen bir şey yok. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel bir probleme benziyor çünkü birkaç video da gösteriyordu, problem bir tek sizde değildir muhtemelle, halen aynıysa BIOS girip sıfır format atmanız.

Update kısmında 20H2 güncelemesini gördüm, güncelliyordum %65 indirildi falan diyordu. Yanlışlıkla elim 7 gün güncelleştirmeyi Duraklat'a bastı ve tekrar güncellemeye başladığımda hazırlanıyor %0 gözüküyor bir saattir. PC'i yeniden başlattım değisen bir şey yok. Ne yapacağım?

Yoksa demek istediğiniz ayarlar bölümünde mi? Ayarlar da ise kalır o öyle küçük bir "bug"dur.
Güncelleme yapamazsınız sadece öbür türlü bilmiyorum.
Bir ekran görüntüsü veya kameradan fotoğraf atarsanız çok yardımı dokunur.

Yoksa demek istediğiniz ayarlar bölümünde mi? Ayarlar da ise kalır o öyle küçük bir "bug"dur.

Kusura bakma ban yedim cevap yazamadım PC açılıyor sıkıntı yok demek istedigim şey ayarlarda. 4 saattir yüklenmedi ama konu açar açmaz bir baktim yükleme başladı 😅 şu an hazirlandi sonra indirdi ve şu an yüklüyor ama aklıma bir şey takıldı %65 indirdi yazarken güncelemeyi iptal edip yeniden başlatım PC'e zarar gelmemistir degil mi?

2 Saattir %61'de kaldi ve anda PC kapandi baktim hala 1909 diyor.
Yardim edecek yok mu ?

Son düzenleme:

Benim konumada bir bakabilir misin aynı sorunun benzeri bende var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı