Windows 25H2'ye geçilmeli mi?

Veloctyz

Picopat
Daha fazla  
RAM
Crucial 32GB (2x16) (laptop)
SSD veya HDD modeli
Crucial P310 1TB 7100-6000MB/s M2 (laptop)
Ekran kartı
RTX 5050 (lapotp)
Anakart
gamegaraj slayer
İşlemci
R9 7845HX (laptop)
Selamlar, şu an 24H2 sürümü yüklü laptopumda herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama bu, karşılaşmayacağım anlamına gelmez. Crucial marka SSD kullanıyorum. Sizce 25H2 sürümüne geçilmeli mi? Ne gibi değişiklikler var? Bir de temiz kurulum (format ile kurulum) çok fark yaratır mı? Oyunları baştan yüklemek hiç istemiyorum.

Geçtiğimiz günlerde buna yönelik bir konu açmıştım. Genel manada güncelleyebilirsiniz. Temiz kuruluma gerek yok.

Hocam tam bilmiyorum o ne oluyor ekran kartı sürümü gibi güncellenen bir şey mi?

SSD'nizin markasının sitesine girin, uygulaması vardır muhakkak. Firmware güncellemesini kontrol edin, her SSD'de var olan bir yazılım. SSD bozan şeyin Windows Update olmadığı, fabrika çıkışlı SSD'lerin güncel olmayan Firmware kullanması olduğu açıklandı.

SSD'nizin markasının sitesine girin, uygulaması vardır muhakkak. Firmware güncellemesini kontrol edin, her SSD'de var olan bir yazılım. SSD bozan şeyin Windows Update olmadığı, fabrika çıkışlı SSD'lerin güncel olmayan Firmware kullanması olduğu açıklandı.

Evet onu baktım güncel geri gücellmee oktasıda oluşturdum gücelliyorum o zaman hocam bir de kouyla alakaız ama bu Microsoft Edge tarayıcı benim kapatmam ragemn sürekli açılıyor arkada 10 sekme ile açık gösteriyor Denetim Masası onun çözümü var mı ya can sıkmaya başladı.

25H2'ye geçebilirsiniz Windows Update ile. Ben geçtim. 24H2 ile çok bir fark göremedim ama biraz daha atik geldi bana sistem. Çok kısa sürede güncellendi bu arada. Aynı kod tabanı zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı