Windows 7 0X0000000A Mavi Ekran

Onur Dinler

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarımı windows 7'nin 32 bit'lik sürümünden 64 bit'lik sürümüne yükseltmek için formatladım. Format esnasında bilgayarım üzerinde bir adet 2 gb'lık RAM bulunuyordu ve format esnasında mavi ekran hatası aldım. Daha sonra 1 gb lık (512+512) boyutundaki kullandığım eski RAM'i taktım ve format attım. Format esnasında ve sonrasında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Daha sonra tekrar 2 gb'lık RAM'i bilgisayara taktım çalıştırdım ve chrome'a girdikten kısa süre sonra mavi ekran hatası aldım ve bilgisayar kendini yeniden başlattı bu böyle devam etti. Format esnasında değişen BIOS ayarlarınıda sıfırladım ama çözüm olmadı.

Hata Kodu : 0X0000000A.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 64 bit kurulumu yaptım (Üzerinde 1 gb ram vardı). 2 GB RAM ları taktıktan sonraki ilk açılışta 'Başlat menüsü ve Cortana ' açılmıyor sorunu aldım. Format üzerinden 5 saat geçti bu sürede bir kez daha aynı sorunla karşılaştım ve farklı anlarda iki kez pc kendini yeniden başlattı. Oyun kurulumu yaparkende pc dondu ve kapatmak zorunda kaldım açtıktan sonra yine mavi ekran sorunu ile karşılaştım 2 kez yeniden başladı ve mavi ekran verdi.

Tekrar kapattım bir süre sonra tekrar pc yi açtığımda bu kez sorunsuz açıldı ve şuan mesaj yazıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı