Windows 7 2026 versiyonu nasıldır?

hobi dünyası

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. YouTube'da böyle bir videoya denk geldim. Galiba Windows 7 editleyip kullanıyorlarmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar. YouTube'da böyle bir videoya denk geldim. Galiba Windows 7 editleyip kullanıyorlarmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

YouTubedeki kullanıcıda sorulara güzel olumlu cevap veriyor.

YouTubedeki kullanıcıda sorulara güzel olumlu cevap veriyor.

Çeviri kullanmadım ama anladığım kadarıyla Windows 7 Aero temaları kullanılmış Tiny 11, resmi bir sürüm değil. Ne kadar güvenli bilemeyiz.

Windows 7 estetiğini seviyorsan güzel bir sürüme benziyor. Hem modern w11 hem de retro w7 görünümünde. Yayıncılarının güvenilir olup olmadığı araştırıldıktan sonra indirilip kullanılabilişr seğer bu estetiği seviyorsan.

IMG_20260215_124939.jpg

Resmi Windows 11 indirip gereksiz uygulamaları kaldırıp düşük sistemler için daha performanslı olabilirmi . şayet bu şekilde yapmanin yolu nedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı