Çözüldü Windows 7, 8.1 ve 10 kurulamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sowkral

Picopat
Kek günü
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar
Windows'un hiçbir sürümünü kuramıyorum bilgisayar durduk yere çöküyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250221_185238.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20250221_185930.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20250123_163508.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 89
  • 17401591442778254318841888619852.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ekran kartı kurarken çökmedi ise rahatlayabilirsiniz en azından bir lehim kayması yok peki ekranda yeşil/mor çizgiler çıkıyor mu?
Ve ekran kartı üzerinde kaç adet fan var pasif soğutma ise evet macundan dolayı olabilir.
Heatsink dediğimiz bakırın altında yani bir kart şeklinde değil daha çok işlemci gibi.

AA öyle mi bende farklı sandım okey çok teşekkür ederim
Ama ekran açılmamasının sebebi macun yok diye değil mi? Fanın altındaki işlemcide

AA öyle mi bende farklı sandım okey çok teşekkür ederim.
Ama ekran açılmamasının sebebi macun yok diye değil mi? Fanın altındaki işlemcide.

Hocam bir de ekran kartının altında sizin gösterdiğiniz yer onun altında macun olması gerekiyor mu nasıl çıkarabiliriz onu iki tane düğme gibi bir şey var yanlarında yaylı basıyorum bir şey olmuyor.

Son düzenleme:

İlk sorunun cevabı ne evet ne de hayır çünkü denemeniz gerek komple açılmıyorsa sıkıntı PSU da da olabilir lakin açıldıktan belli süre sonra ısınıp kapanıyorsa termal macuındandır.
İkinci sorunun cevabı ise evet olmalı lakin nasıl açacağınız her anakarta göre değişiyor anakartınızın model numarası ile araştırırsanız bir sonuç bulabileceğinizi düşünüyorum.

Çalışıyor fan dıt dıt ses gelmesi gerekiyor ya normalde daha sonra ekran geliyor o gelmiyor ama her şeyi devreye giriyor büyük ihtimalle macundan dolayı
Baktım buldum hocam çok teşekkür ederim ilginiz için macunu da sipariş verdim gelince takacağım.

Rica ederim hocam ne demek.

Çözüldü için teşekkürler hocam.

Rica ederim hocam ne demek saygılarımla

Hocam o alttaki parçayı söktüm böyle bir manzara ile karşılaştım etrafındaki kırmızıyı çıkarmamam gerekiyor sanırım ortadaki macunu silip yeni bir macun çekeyim mi?
Fanın altındaki işlemciyi macun sürdüm fakat bilgisayar hala açılmıyor ne yapsam acaba.

Dosya Ekleri

• 17403998154521457553036695607980.jpg
    198,1 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Hocam sorunun kaynağı PSU (güc kaynağı) gibi görünüyor.

Sadece görüntü mü alamjyorsunuz?
Şöyle 2.el bir ekran kartı alabilirsin arızan çözülecektir çözülmezsede iade edersin:https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sayar-masaustu-hd-3450-512mb-1218501920/detay

Evet fanlar aktif güç aktif ama açılırken bip bip yapıyor dur o sesi yapmıyor doğal olarak da ekran gelmiyor.
Peki bu benim PC'ye olur mu ki soketleri farklı sanki
Yarın da çarşıya götüreceğim Izmit'e belki çözüm bulurum.

Soketler uyumlu mavi ve uzun olan sokete montaj edeceksiniz zaten çok zor değil mümkün olduğunca bilgisayarcılara gitme derim hem fiyat fahiş hem işçilik kötü mümkün olduğunca kendiniz halletmeye çalışın.
Sorun RAM'lerde de olabilir siz RAM'leri sökün bir silgi ile altın kısımları silin ve geri takın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…