AliDemir
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Öncelikle Technopat üyelerine merhaba. Eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Yeni üye oldum ve acil olduğu için konu başlığını hemen açmak istedim. Benim sorunum şu. Bilgisayarımda "Görüntü Bağdaştırıcısı" olarak NVIDIA GeForce GT 520M yüklü. İşletim sistemim Windows 7 Ultimate. Benim bu Aygıt Yöneticisi adı altında görüntü bağdaştırıcılarında kayıtlı NVIDIA sürücüsü üzerinde sürekli bir ünlem işareti var. Birkaç saat öncesine kadar güncelleştirmeyi prograö üzerinden yaptım. Fakat ard arda tekrardan güncelleştirme yükleme seçeneği çıktı. Ama ünlem işareti de kalkmadı. Sonra Benim bilgisayarımda bulunan driver yazılımını kurdum. Bilgisayarımı yeniden başlattım ve parolamı girdikten sonra tam açılacakken bilgisayar dondu ve açılmadı. Güvenli modda çok rahat açılan bilgisayar, nedense normal başlatıldığı zaman donuyor. Bunun sebebi sizce ne olabilir. Windows 7 sürümü ile alâkalı olabilir mi? Ne olur bir çözüm söyleyin. Vize Haftasına girdik. Şimdiden herkese teşekkür ederim ...