Windows 7 Açılmama Sorunu!

AliDemir

Kilopat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle Technopat üyelerine merhaba. Eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Yeni üye oldum ve acil olduğu için konu başlığını hemen açmak istedim. Benim sorunum şu. Bilgisayarımda "Görüntü Bağdaştırıcısı" olarak NVIDIA GeForce GT 520M yüklü. İşletim sistemim Windows 7 Ultimate. Benim bu Aygıt Yöneticisi adı altında görüntü bağdaştırıcılarında kayıtlı NVIDIA sürücüsü üzerinde sürekli bir ünlem işareti var. Birkaç saat öncesine kadar güncelleştirmeyi prograö üzerinden yaptım. Fakat ard arda tekrardan güncelleştirme yükleme seçeneği çıktı. Ama ünlem işareti de kalkmadı. Sonra Benim bilgisayarımda bulunan driver yazılımını kurdum. Bilgisayarımı yeniden başlattım ve parolamı girdikten sonra tam açılacakken bilgisayar dondu ve açılmadı. Güvenli modda çok rahat açılan bilgisayar, nedense normal başlatıldığı zaman donuyor. Bunun sebebi sizce ne olabilir. Windows 7 sürümü ile alâkalı olabilir mi? Ne olur bir çözüm söyleyin. Vize Haftasına girdik. Şimdiden herkese teşekkür ederim ...

Başka bir cihazdan GPU nuza uygun driver ı ve Display Driver Uninstaller programını indirin. Bilgisayarı güvenli modda başlatın. İndirdiklerinizi atın.(bunu güvenli modu internet ile başlatarak da yapabilirsiniz.) Önce denetim masasından ekran kartı sürücüsü ile ilgili her şeyi kaldırın. Sonra DDU programı ile geriye kalanları temizleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Normalca açılması ve görüntünün gelmesi gerekiyor. İndirdiğiniz sürücüyü kurun. Ve driver güncelleme programlarından kullanacaksınız driver identifier ı kullanmanızı öneririm.

Teşekkürler. Hemen Deniyorum. Bu arada Ben Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Sorunun bundan kaynaklı olması mümkün mü? Yani Windows 7 Ultimate değil de alt sürümlerini kursam sorun çözüme kavuşur mu? Çünkü daha öncesinde böyle bir sorun yoktu ...

Ben onu da düşündüm. Ama Windows 70, Casper CNC -2450 ile uyumlu mudur sizce? Ben Casper ana sayfasında öyle bir şey görmedim de. Casper PİŞMANLIK oldu benim için ...

Windows 10 en düşük sistem gereksinimlerini karşılıyor CNC-2450. Windows 10'u kurarsanız zaten bütünü sürücülerin kurulumunu Windows update üzerinden otomatik olarak yaptığından bir daha böyle sorunlarla uğraşmazsınız :) Tavsiyem her zaman en günceli.

Yalnız şunu söylemek isterim. Benim Windows 7 ultimate Crackli. Windows 10 full sürüm kuramam sanıyorum. Yada kurarsam bunu nasıl yapabilirim? Bu arada bilgisayarın bilgilerine bakmak isteyebilirsiniz...

Dosya Ekleri

• CASPER GPU.jpg
    CASPER GPU.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 239
Windows 10 gereksinimlerini karşılamaması gibi bir durum yok. Ve bu arada korsan yazılım için destek istiyorsunuz. Korsan kullanmak yerine öğrenciyseniz Dreamspark'dan bedava Windows 10 lisansı alabilirsiniz.

Şöyle söyleyeyim. Korsan kullanmayı ben de istemem aslında. Ama windows konusunda biraz mecburiyetten diyebiriliz. Yoksa oynadığım oyunlar bile orjinal ve Steam'dan alınmıştır. Korsan'a her ne üründe olursa olsun KARŞIYIM (Windows ve Bazı Müzikler Hariç) ...
=)

Hocam bu Dreamspark'dan lisans almayı biraz daha açar mısınız?

Bu arada Windows 10'u flash disk üzerinden iso imajıyla kursam sorunsuz ve temiz bir kurulum yapabilir miyim?

Dreamspark dan öğrenciler için ücretsiz Windows lisansı dağıtılıyor olması lazım. Tam emin değilim - Google'layabilirsiniz - ve evet, Windows 10 disk imajını usb ye yazdırıp temiz kurulum yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı