Windows 7 Bootmgr hatası

Nume

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı geceler dilerim. Benim sorunum BOOTMGR hatası. Makina başlamıyor. Masaüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Dün birden birde oluşan bir sorun nedensiz yere. Bir hafta öncede format atmıştım. CD'yi takıyorum fakat ön yükleme dosyalar yükleniyor ekranından sonra dil, klavye, ülke seçimi ekranı dahi gelmiyor kapkaranlık bir ekranla karşılaşıyorum. Windows 7 kullanıyorum. Bunun çözümü ne olabilir lütfen yardımcı olun. Teşekkür ederim şimdiden. Disk 3 bölüme ayrılmış durumda c-d-e c sürücüsünde işletim sistemi diğer iki bölümdekilerin kesinlikle kaybetmemem gerekiyor. Benim için çok önemli dosyalar.

IMAG0039.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemi kurmaya çalışırken bile siyah ekranda kalıyorsan sabit diskin bozulmuş olabilir veya diskinde virüs olabilir.

Sana ilk tavsiyem diskini başka bir PC'ye tak ve verilerini yedekle. Bu PC'de bir de sağlık taraması yap diske HD Tune ile. Health bölümünde sarı veya kırmızı girdiler varsa disk ölmüş olabilir.

Ayrıca 7 devri bitti. 7 kullanmaya devam edersen daha çok virüs yersin, 8.1'e geç.

Son düzenleme:
Recep Hocam çok teşekkür ederim size verilerimi kurtardım fakat dediğiniz gibi diskim açılmadı yapamadım. Bende sonunda verileri yedekledim ve attım. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı