Kardeşim şimdiden geleceği gördüğümü farz ediyorum. Mesajın silinecek ve ceza alacaksın. Technopat korsana destek vermiyor.Etkinleştir diye öneride bulunur sonra güvenli moda atarmış temayı siyaha çeker gibi bu windows sistemi kopyası hemen etkinleştir butonu çıkar.
Lisans:
Temiz:VirusTotalDosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı - Dosya Upload
Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tc
Ben emin olmak icin reportladim bile.Kardeşim şimdiden geleceği gördüğümü farz ediyorum. Mesajın silinecek ve ceza alacaksın. Technopat korsana destek vermiyor.
Haberde gördüm her zaman seni darlayıp sekmeyi kaplayan bildirimler göstercek galiba.Başlıktada belirttiğim gibi Windows 7'yi etkinleştirmezsek bir sorunla karşılaşır mıyım?
Sekmeyi degil, direk bilgisayari kaplayan mavi bir ekran geliyor. En son Service Pack guncellemesini yapin veya daha yuksek bir surume guncelleyin diye.haberde gördüm her zaman seni darlayıp sekmeyi kaplayan bildirimler göstercek galiba
Tam bende raporlayacaktım ki, "Talep ettiğiniz mesaj bulunamadı" dediBen emin olmak icin reportladim bile.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.