Windows 7 görünümündeki Windows 10!

No42

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32 GB 3200 MHZ RAM
8 GB RTX 3050
500 GB NVME SSD
i7-11700F
Meslek
Öğrenci
Günümüzde, birçok kişinin sevdiği Windows 7 işletim sistemi maalesef artık neredeyse kullanılamaz hale geldi. Programlar, oyunlar ve sürücüler gibi birçok önemli bileşen desteğini kesti ve bu da kullanımını oldukça zorlaştırdı. Windows 10 ve 11 gibi işletim sistemleri, Windows 7'yi taklit etmeye çalışan çeşitli temalarla benzetilmeye çalışılsa da, bu çözüm ne yazık ki tatmin edici olmuyor. Ancak izlediğim bir canlı yayında, Reunion 7 ile karşılaştım.

Reunion 7, Windows 10 üzerine kurulan ve tam anlamıyla Windows 7 görünümünü sunan bir işletim sistemidir. Bire bir Windows 7 arayüzüne sahip olan bu sistem, hem eski Windows 7 deneyimini yaşatacak hem de eski Windows 7'de çalıştırılamayan yeni oyun ve programları kullanmanıza olanak tanıyacak. Bu işletim sistemi, Windows 10 LTSC sürümü üzerinde modlanarak yapılmıştır ve bir program değil, doğrudan bir ISO dosyasına sahiptir.

Eğer siz de bu Windows 7 deneyimini yaşamak isterseniz, aşağıda paylaşacağım ISO dosyasını kullanabilirsiniz.

İnceleme videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı