Windows 7 içeren HDD'yi başka bilgisayara takarsak ne olur?

Ktpc1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.
Size çok acil bir sorum var. İçinde Windows 7 olan bir hard diski çıkarıp başka bir bilgisayara takarsak ne olur?
Yani örnek 2006 da çıkmış bir bilgisayarın hard diskini 2016 da çıkan bir PC'ye takmak gibi.

Arkadaşlar selam.
Size çok acil bir sorum var. İçinde Windows 7 olan bir hard diski çıkarıp başka bir bilgisayara takarsak ne olur?
Yani örnek 2006 da çıkmış bir bilgisayarın hard diskini 2016 da çıkan bir PC'ye takmak gibi.

İçinde Windows 7 olduğu için boot edilemeyecek ve otomatik onarmaya gidecek ve "onarılamadı" diyecek. 2006 üretimi bir disk ne kadar sağlıklı olabilir bilemem.

Öncelikle içinden bilgi almak istiyorsan, hiçbir sıkıntı olmaz tabii ufak tefek boot sorunları dışında.
İlk açılışta PC tanımlamaya çalışacak biraz zaman alabilir.
Eğer PC'i öyle kullanacaksan çok önermem adapte olma sorunları çıkabilir.

Birçok kez senin dediğin olayı yaptım hiçbir sorunla karşılaşmadım (not: Uzun süreli kullanmadım sadece bilgi aldım)

Öncelikle içinden bilgi almak istiyorsan, hiçbir sıkıntı olmaz tabii ufak tefek boot sorunları dışında.
İlk açılışta PC tanımlamaya çalışacak biraz zaman alabilir.
Eğer PC'i öyle kullanacaksan çok önermem adapte olma sorunları çıkabilir.

Birçok kez senin dediğin olayı yaptım hiçbir sorunla karşılaşmadım (not: Uzun süreli kullanmadım sadece bilgi aldım)
Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı